Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/pinged2/webapps/maranathagr/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
 ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
      ΙΟΥΝΙΟΣ 2018        

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
         2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29  30   

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΡΙ-ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 00:19

Ο Θεός δεν διαιρείται...ο Χριστός δεν διαιρείται...οι πιστοί του Χριστού-το αναστημένο σώμα Του-η Εκκλησία Του δεν διαιρείται!

Ο Θεός Πατήρ έχει Εναν Μοναδικό Εαυτό και βεβαίως δεν θυσίασε το 1/3 του εαυτού Του διότι απλά δεν διαιρείται ο Ύψιστος απο καμία εθελοθρησκεία των ανθρώπων! Αλλά ως Πατήρ θυσίασε υπερ των ανόμων τον Υιό Αυτού τον Μονογενή!

Ούτε και ο Χριστός θυσίασε το 1/3 του εαυτού Του... αλλά έναν μοναδικό άγιο εαυτό είχε, και αυτον Τον παρέδωσε στον θάνατο υπερ των ανόμων όλου του κόσμου!

Ούτε και μεις προσφέρουμε θυσία το μισό η το 1/3 του εαυτού μας προς τον Κύριο αλλά όλο τον μοναδικό εαυτό μας θυσία ζώσα ήτις είναι η Λογική μας λατρεία!

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 00:23
 
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΙΚ-ΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥ-ΛΑΒ-ΕΙΑΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 23:49

Όπου βλέπεις πολλά like...κράτα το διαφορετικό σου love μακρυά...
Άλλο θρησκευτικός Λαικ-ισμός και άλλο Πνευματική ευ-λάβ-εια!

Το πρώτο είναι για τους πολλούς,είναι το θρησκευτικό-δογματικό LIKE το αρεστόν εις την πλειοψηφούσα καθολική ΑΠΟΨΗ.
Το δεύτερο , το πνευματικό σου LOVE είναι για τους λίγους που κατέχουν την μειοψηφούσα αιρετική ΘΕΣΗ, αυτούς τους αποσυνάγωγους του συστήματος ...που ξέρουν όμως να διακρίνουν ποιό είναι το άγιο-αρεστό εις τον Θεό,ποιό είναι το Πνευματικό LOVE του Λόγου του Θεού!

To Like του εαυτού μας αντίκειται στο love του Θεού.
Καλύτερα να παίρνω θέση μαζί με Tον θρησκευτικά καταφρονημένο Κύριό μου κρατώντας το dislike του θρησκευτικού κόσμου παρά να έχω πρόσκαιρη απόλαυση καθολικής Λαικ-ευμάρειας!

φ.σ

Περισσότερα...
 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 04 Μάιος 2016 23:44

ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ MONO ΑΥΤΗ TΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Μερικές ευχητήριες σκέψεις μόνο επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας ...ακούγοντας όλους να λένε σε όλους Καλή Ανάσταση !

Την Αλήθεια, τι γίνεται μετά τον θάνατο... ποίος την κατέχει άραγε; γιατί πρέπει πρώτα ο ίδιος να έχει περάσει απο τον θάνατο και μετά να μπορεί να μας την πει και να μας την εξηγήσει; Μόνο κάποιος που είναι αναστημένος από τους νεκρούς μπορεί να μας πει όλη την αλήθεια τι γίνεται μετά τον θάνατο!

Ο Χριστός είναι ο μόνος που γεύθηκε θάνατο, ουχί δι Εαυτόν αλλά δι ημάς τους αμαρτωλούς ανθρώπους και γι αυτό ο Θεός ανέστησε τον μόνον Δίκαιο εκ του θανάτου και έτσι έγεινε ο πρώτος που δίδαξε στους ανθρώπους,τι εστί θάνατος και τι θέλει είσθαι το επέκεινα του θανάτου! Είναι ο μόνος να μας διδάξει την αλήθεια για το Επέκεινα του θανάτου,διότι είναι ο μοναδικός που έχει αναστηθεί απο τους νεκρούς!
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 23:06
Περισσότερα...
 
Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΟΗ...Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 22:26
 

"Καμία ψυχή δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πνοή ζωής και κανένας πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το πνεύμα του Χριστού!"
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Μάιος 2016 23:08
 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΙΣΘΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 12:30
 

 
"Μπροστά σ'ένα ταπεινό,κοινό πολίτη στον οποίο παρατηρώ εντιμότητα του χαρακτήρα σε κάποιον ορισμένο βαθμό,τέτοια που δεν έχω επίγνωσή της σ' εμένα τον ίδιο,υποκλίνεται το πνεύμα μου,είτε το θέλω είτε όχι,όσο ψηλά και αν κρατώ το κεφάλι μου, για να μη παραβλέπει την ανωτερότητά μου.Γιατί συμβαίνει αυτό;To παράδειγμά του κρατά ενώπιόν μου έναν νόμο που καταρρακώνει την αλαζονεία μου,όταν τον συγκρίνω με την συμπεριφορά μου,και έτσι βλέπω να αναδεικνύεται εμπράκτως η τήρηση,άρα και ο εφικτός χαρακτήρας του.
Ο σεβασμός είναι ένας φόρος τιμής που δεν μπορούμε να τον αρνηθούμε στην αξιομισθία, είτε το θέλουμε, είτε όχι,όσο κι αν συγκρατηθούμε απο το να τον εκφράσουμε εξωτερικά, εν τούτοις όμως δεν μπορούμε να αποφύγουμε να τον αισθανθούμε εσωτερικά! " Ιμ.Κάντ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016 22:45
 
ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Ενα Ψέμα δεν μπορει να είναι άσχημο...δίοτι δεν μπορει να ελκύσει...Κι αν δεν μπορεί να ελκύσει δεν μπορεί και να τεκνοπoιήσει με το έτερο προσφιλές ήμιση...την Αφέλεια.

Έτσι όμορφο και ελκυστικό το Ψέμα προσελκύει την πλουσία και με αρχές κόρη των τιμών...

Πριν έλθουν εις γάμου κοινωνία η Αφέλεια πέφτει στην αγκαλιά του Ψέματος ... απο την παθιασμένη σαρκική σχέση τους μένει αναπάντεχα έγκυος η Αφέλεια...
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 20:52
Περισσότερα...
 
ΥΓΙΗΣ... Ο ΑΠΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Όπως ψυχοσωματικές όλες οι αρρώστειες του ανθρώπου ,έτσι άρρωστες είναι και όλες οι κοινωνικοθρησκευτικές συνειδήσεις του! Μόνο ο αμιγώς Πνευματικός άνθρωπος τουτέστιν αυτός που έχει νουν Χριστού είναι υγιής!

Απλότητα σημαίνει έλλειψη συνθετότητας,πολυπλοκότητας,γενικά απλότητα ίσον καθαρότητα,μη προσμεικτικότητα. Συνεπώς για να μη είναι κάποιος άρρωστος πρέπει να διατηρεί την απλότητα του Χριστού!

Απλός και ανεπιτήδευτος είναι ο άνθρωπος στον οποίο κατοικεί μόνο το Πνεύμα του αναστημένου Χριστού! Μόνο όποιος έχει το πνεύμα του Χριστού αυτός είναι δικός Του!
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 21:00
Περισσότερα...
 
ΕΥΧΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 14:44

Aγαπητοί μου φίλοι ,
Δεν άργησα να σας στείλω τις εορταστικές ευχές μου , γιατί όλη αυτή η θρησκευτοπανήγυρη απέχει απο αυτό που περιμένω και έτσι απέχω και γω...Τις αφήνω τις ετήσιες παραστάσεις - "αναστάσεις" του κόσμου έτσι να προσπεράσουν και υψώνω τα μάτια στον Αναστημένο Κύριο και βγαίνει απο τη καρδιά μιά αυθόρμητη δέηση..."είθε να έσκιζες τους ουρανούς και ναρχόσουν ξανά! "  
 
Σας στέλνω τις ευχές μου για την πραγματική Ανάσταση που μέλλει να συμβεί και...που δεν είναι μακρυά!
 
Αυτή είναι η πιό μεγάλειώδης ,πολύτιμη παρακαταθήκη που ο Χριστός υποσχέθηκε σ'αυτούς που Τον θυμούνται όχι μόνο το Πάσχα αλλά κάθε μέρα!

Μία Ανάσταση,μιά Άνοιξη παντοτεινή γι'αυτούς που Τον περιμένουν! 
Αυτή την Αιώνια Άνοιξη,την Ανάσταση προς ζωή περιμένουμε... και ευχόμαστε να είμαστε όλοι μαζί να Τον υποδεχθούμε με αγαλίαση!

φ,σ
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 19 Μάιος 2015 17:09
Περισσότερα...
 
Αθεράπευτα Αθεοι-Αντιφατικοί Απολεις
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 23:23
Αντιφατικά και ακυρολεκτικά βαρ-βαρ ομιλούν οι αθεράπευτα άπολεις άθεοι,αυτοί είναι οι πραγματικοί βάρβαροι όχι οι ξένοι που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αποκαλούσαν τους λαλούντας αγνώριστον γλώσσαν. Σοφόν είναι το σαφές όταν περιγράφει την αλήθεια των πραγμάτων.

Βεβαίως δεν υπάρχει νομική ισχύς του οποιουδήποτε κοινωνικού συμβολαίου όταν αυτό βασίζεται σε καταχρηστικούς ψευδείς όρους...Η ψευδολογία ορίζεται απο την ακατάσχετη υποσχετολογία και δωρεολογία. Όπου ακούς πολλά δώρα κράτα μικρό καλάθι. Η εμπειρία έχει δείξει ότι τα δώρα φέροντες είναι συνήθως οι υποκριτές πονηρεύομενοι του κόσμου τούτου. Πρόσεχε δηλαδή του Δωριείς καν δώρα φέρουσι! Τι δωριείς τι δαναοί έλληνες είναι οι πρώτοι διδάξαντες...
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 23:33
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 6
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB