cd  ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΜΑΪΟΣ  2021   

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΓΗΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 11:59


Στα χέρια των στρατιωτικών πραξικοπηματιών ο πρόεδρος της χώρας Μαμαντού Τάντζα και όλοι οι υπουργοί του. Βρίσκεται σε στρατόπεδο έξω από την πρωτεύουσα Νιαμέι και ότι  ο επικεφαλής των πραξικοπηματιών ταγματάρχης Αντάμου Χαρούνα φέρεται να δήλωσε ότι η επιχείρησή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.Ο ραδιοφ. σταθμός  μεταδίδει μόνο στρατιωτικά εμβατήρια., (κάτι μας θυμίζει αυτό). Σύμφωνα με πληροφορίες ξένων διπλωματών που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, Νιαμέι, υπάρχουν πολλοί νεκροί.

Φτωχή χώρα αλλά τρίτη στον κόσμο στην παραγωγή ουρανίου ο Νίγηρας, μαστίζεται το τελευταίο διάστημα από βαθιά πολιτική κρίση,λόγω της επέκτασης αρμοδιοτήτων του Μαμαντού.Τάντζα. Αιωρούνται υπόνοιες για  διάθεση ουρανίου στο Ιράν και ίσως αυτό  να πυροδότησε τις εξελίξεις . Οι στρατιωτικοί έχουν κατακλύσει τους δρόμους και  περικύκλωσαν με τεθωρακισμένα οχήματα το προεδρικό μέγαρο και τα κυβερνητικά γραφεία.

Διάφορες πηγές αναφέρουν για πυκνούς καπνούς που βγαίνουν από κτίρια στην πρωτεύουσα ενώ συνεχείς πυροβολισμοί ακούγονταν κυρίως κοντά στο προεδρικό μέγαρο.

Ας είμαστε ένθερμοι  στην προσευχή και με ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας στον Νίγηρα.Περιμένουμε νέα απο την Ιεραπόστολο Σούλα Ις.

Μαρανάθα
ΠΗΓΕΣ:ΑΠΕ-ΜΠΕ-REUTERS/
μέσω www.news. ert.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 08 Μάρτιος 2010 01:47
 
ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2010 16:18
Πήραμε το παρακάτω επείγον μύνημα απο την Ιεραπόστολο στο Νίγηρα Σούλα Ις.

18 Φεβρ 2010, 3.00 pm
Νιαμέι, Νίγηρας ,

Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας, πρίν 3 τέταρτα άρχισα να ακούω βομβαρδισμούς στη πόλη. Μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε αμέσως να μην βγώ έξω.

Απο το Radio France International άκουσα τα νέα, πράγμα που είχαμε καταλάβει τι γίνετε,  η αντιπολίτευση προσπαθεί τον (Πρόεδρο Mamadou Tandja) να τον κάνει   να φύγει απο μήνες. Προσεύχεστε ο Κύριος να κρατίσει τον λαό του Νίγηρα , ιδίως εδώ στην πρωτεύουσα, σε ασφάλεια, θα σας δώσω άλλα νέα όταν θα ξέρω τι γίνετε, με αγάπη,


Soula Isch
SIM par la Prière
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2010 02:32
 
ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΥΓΚΑΝΤΑ,ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΒΙΡΜΑΝΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2010 23:54
Ουγκάντα

Η πόλη Καμπάλα στην Ουγκάντα ήταν στο κέντρο της Αφύπνισης στην Αν. Αφρική απο την δεκαετία του ’30.

Εξαιτίας του δυνατού χριστιανικού ιστορικού της, η Καμπάλα αποτελεί εστία προσπαθειών των Μουσουλμάνων ιεραποστόλων. 

Σύμφωνα με αναφορές, εκπαίδευση και υποτροφίες προσφέρονται σε αγόρια αν επιστρέψουν στο Ισλάμ. Σε μερικά παιδιά δίνονται χρήματα και περιτέμνονται. 

Ανταμείβονται νεαροί Μουσουλμάνοι αν καθιστούν έγκυες Χριστιανές κοπέλλες! 

Χτίζονται τζαμιά και υπάρχει μια αυξανόμενη ισλαμική επίδραση στα πανεπιστήμια και στις επιχειρήσεις.
 

BARNABAS FUND: JANUARY-FEBRUARY 2010
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2010 02:33
Περισσότερα...
 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2009 21:38

Μέχρι 2000 Πακιστανοί Χριστιανοί αναγκάστηκαν να ζουν για μήνες σε σκηνές σε μια νησίδα κυκλοφορίας... στη καρδιά του Ισλαμαμπάντ. Η καυτερή ζέστη που φτάνει το καλοκαίρι μέχρι τους 43 βαθμούς, έκαμε το στρατόπεδο αφόρητο. Μέχρι 20 άτομα μένουν σε μια σκηνή. Το μοναδικό σύστημα υδρεύσεως βρίσκεται κοντά σε ένα ανοιχτό αποχωρητήριο και ένα σκουπιδότοπο.

Πάνω από ένα χρόνο πριν, οι χριστιανικές οικογένειες βρέθηκαν άστεγες όταν οι Αρχές δεν τήρησαν το λόγο τους να τους δώσουν γη στην περιοχή Τσακ Σαχζάντ του Ισλαμαμπάντ. Οι οικογένειες αναγκάστηκαν να στήσουν σκηνές στο δρόμο κάτω από άθλιες συνθήκες.

BARNABAS FUND

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2009 02:07
Περισσότερα...
 
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΔΕΛΦΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2009 21:02


Οι δύο Χριστιανές αδελφές μας, που είχαν φυλακιστεί πριν από οκτώ μήνες επειδή αρνήθηκαν να απαρνηθούν την πίστη τους, αφέθηκαν ελεύθερες την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.
 
Η Μαριάμ Ροσταμπούρ 27 χρ. και η Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ 30 χρ. είχαν συλληφθεί στις 5 Μαρτίου με τις κατηγορίες για «τρομοκρατικές δραστηριότητες εναντίον του κράτους» και «συμμετοχή σε παράνομες συναντήσεις».

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 06 Δεκέμβριος 2009 22:46
Περισσότερα...
 
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ BARNABAS FUND
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2009 23:28
Αίγυπτος

Στις 3 Οκτωβρίου, μια ομάδα Χριστιανών δέχθηκαν άγρια επίθεση μπροστά στους γείτονές τους πριν συλληφθούν. Γυναίκες συνελήφθησαν επίσης, αλλά εξαιτίας των κραυγών των τρομαγμένων παιδιών τους και των διαμαρτυριών των γειτόνων τους, αφέθηκαν ελεύθερες.

Η ομάδα ήταν συγγενείς του Ραφαάτ Γκίργκες Χάννα, που επενέβη για να ελευθερώσει την Μύρνα, την 19χρονη κόρη του Χριστιανού λογιστή, Γκαμάλ Χαμπίμπ Χάννα, το Σεπτέμβρη. Οι συγγενείς κρατήθηκαν στο τμήμα μέχρι που ο Χαμπίμπ παραδόθηκε στην αστυνομία.

Πριν μερικούς μήνες, η Μύρνα είχε απαχθεί και αναγκάστηκε να ασπασθεί το Ισλάμ και να παντρευτεί τον Μοχάμμαντ Χεφνάουι . Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Μύρνα τηλεφώνησε στον πατέρα της και τον παρακάλεσε να έρθει για να την σώσει από τον Μουσουλμάνο σύζυγό της...

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2009 02:16
Περισσότερα...
 
ΤΕΧΕΡΑΝΗ-ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2009 23:34


Δοξάζουμε τον Θεό για μια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση των δυο νεαρών γυναικών, προσήλυτων από το Ισλάμ, που συνελήφθησαν στη Τεχεράνη τον Μάρτη και κατηγορήθηκαν για αντικρατικές δραστηριότητες, για τη διάδοση του Χριστιανισμού και την αποστασία.

Στις 7 Οκτωβρίου, η Μαριάμ και η Μαρζιέχ παρουσιάστηκαν πάλι μπροστά στο Επαναστατικό Δικαστήριο, όπου ο δικαστής τις αθώωσε για την κατηγορία της αντικρατικής δραστηριότητας. Τέτοιες αθωώσεις είναι σπάνιες στο Ιράν. Τώρα που αυτή η κατηγορία έχει απορριφθεί, οι υπόλοιπες κατηγορίες θα αναθεωρηθούν στο γενικό δικαστήριο. Οι δυο αδελφές είναι ευγνώμονες στους Χριστιανούς σ'όλο τον κόσμο που εξακολουθούν να προσεύχονται και στον Κύριο Ιησού που τους δίνει θάρρος να στέκονται στην πίστη.

Barnabas Fund

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2009 23:56
 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2009 21:10

Ο Αϊμουράτ μένει στο Καρακαλπαστάν στο ΒΔ Ουζμπεκιστάν. Είναι ένα δύσκολο μέρος να ζει κανείς σαν Χριστιανός, αλλά ο Αϊμουράτ, που μέγαλωσε σε μουσουλμανική οικογένεια, έδωσε τη ζωή του στον Χριστό και τώρα υπηρετεί σαν βοηθός ποιμένας μια τοπική εκκλησία.

Τον Ιούνιο του 2008, ο Αϊμουράτ, τότε 24 χρονών, επισκεπτόταν τον εργάτη της εκκλησίας, όταν κατέφτασαν αστυνομικοί και άρχισαν να ανακρίνουν όλους για τις συνάξεις της εκκλησίας και άλλες χριστιανικές δρατηριότητες. Η αστυνομία τους κρατούσε στο σπίτι όλη την ημέρα και δεν τους άφηνε να τρώνε ούτε καν να ταίζουν το μωρό. Έψαξαν το σπίτι και πήραν βιβλία, βιντεοκασέτες από γάμους, ένα κομπιούτερ και το διαβατήριο του εργάτη της εκκλησίας.
απο BARNABAS FUND
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2009 02:17
Περισσότερα...
 
ΙΡΑΝ , ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2009 13:45
Παρακαλoούμε συνεχίστε να προσεύχεσθε για τις δυο Ιρανές, Μαριάμ και Μαρζιέχ, που συνελήφθησαν το Μάρτη του 2009 επειδή ασπάσπαστηκαν τον Χριστιανισμό. Τον Αύγουστο κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο δικαστήριο και υποβληθηκαν σε έντονη ανάκριση από τον αναπληρωτή εισαγγελέα, που τους έλεγε κατ'επανάληψη ότι πρέπει να αρνηθούν την χριστιανική τους πίστη. Η Μαριάμ και η Μαρζιέχ αρνήθηκαν, λέγοντας, “Αγαπάμε τον Ιησού. Ναι, είμαστε Χριστιανοί.” Ο εισαγγελέας τους είπε να γυρίσουν στη φυλακή και να σκεφθούν τις επιλογές τους. Οι κοπέλλες απάντησαν, “Ηδη τις έχουμε σκεφθεί.”

Ας τις έχουμε στην προσευχή μας  να μείνουν ακλόνητες στην πίστη.

BARNABAS FUND: 11.09
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2009 23:42
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 9
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB