cd  ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 01:59
 
Could you all please spare a few moments in prayer for Iranian Pastor Yousef Nadarkhani who is facing execution at any moment.
 
  
Iranian Pastor Yousef Nadarkhani faces execution at any moment for refusing to renounce his faith in Christ.
 
This Prayer Chain is calling ALL Christians into action NOW on behalf of this Iranian pastor, who faces execution!
 
 
Pastor Youcef Nadarkhani never practiced the Muslim faith and converted to Christianity at age 19, becoming a pastor later. But the courts say that since his mother and father were practicing Muslims, he must recant his Christian faith or die. So far, in three court appearances, he has refused to do so - RISKING EXECUTION AT ANY MOMENT.   The Iranian Supreme Court often acts quickly in administering the death penalty.
According to a report, when asked by judges to "repent," -Yousef replied: "Repent,  What should I return to? To the blasphemy that I had before my faith in Christ ?"
-The judges replied: "To the religion of your ancestors - Islam."
-To which Yousef replied: "I cannot."
 
It's time for the body of Christ to act, to pray, to plead for the life of our brother before Christ so that His servant may be spared.
 
This is what you are asked/called to do. As soon as you receive this email, PRAY IMMEDIATELY Then call your pastor, your deacons and the people of your Church so that they may all pray too. Then forward this PRAYER REQUEST to every CHRISTIAN you know so that they may pray also.  
 
The Bible States, "If God is with us, who can stand against us."
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011 20:11
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011 21:24

Ιαπωνία 17.3.11
απο Barnabas Fund
www.barnabasfund.org/UK/News/Latest-emergencies/Christians-in-disaster-hit-Japan-appeal-for-prayer.html

Συνεργάτες μας στην Ιαπωνία κάνουν έκκληση για προσευχή καθώς η πληγείσα χώρα τους αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τη τριπλή συμφορά – σεισμό, τσουνάμι, πυρηνική κρίση.

Υπάρχουν πάνω από 300 εκκλησίες στην πληγείσα περιοχή. Πολλές έχουν χάσει εργάτες και μέλη. Πολλοί πιστοί αγνοούνται ακόμα, και κτίρια έχουν καταστραφεί.

Eνας Ιάπωνας εργάτης του ευαγγελίου που τώρα εργάζεται στη Σεντάι για να βοηθήσει τα θύματα, ήρθε σε επαφή μαζί μας την Τρίτη, ζητώντας προσευχή. Είπε: Προσευχηθείτε για τις εκκλησίες στη ΒΑ περιοχή. Πολλές εκκλησίες έχασαν τους εργάτες, τα μέλη και τις αίθουσές τους. Προσευχηθείτε να μείνουν δυνατοί στην πίστη του Χριστού ο οποίος καταλάγιασε τη θάλασσα. Αυτή η συμφορά μπορεί να γίνει μια ανοιχτή θύρα για το ευαγγέλιο. Θα διεξάγεται η διακονία αρωγής διαμέσου τοπικών εκκλησιών. Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Ευχαριστούμε πολύ.
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 27 Μάρτιος 2011 21:50
Περισσότερα...
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ: ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΠΟΡΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 01:46


Οπως μεταδίδεται απο τον Barnabas Fund οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί δεν μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα καθώς οι τιμές διπλασιάζονται.

Οι διαμαρτυρίες στην Αίγυπτο έχουν παραλύσει την οικονομική ζωή της χώρας και καθώς το χάος βασιλεύει και οι πόροι συρρ
ικνώνονται, οι καυγάδες γενικεύονται και οι εξαθλιωμένοι Χριστιανοί δεν μπορούν να πουλούν τα είδη τους.


Η τιμή βασικών ειδών όπως το ρύζι, οι πατάτες και οι φακές, έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί από τότε που ξέσπασαν οι διαδηλώσεις πριν δυο βδομάδες.

απο Barnabas Fund

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2011 02:09
Περισσότερα...
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΕΟΤΕΡΑ απο Barnavas Fund
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:37


Χριστιανοί κινδυνεύουν καθώς η αιγυπτιακή ασφάλεια καταρρέει.
Μερικές ειδήσεις
απο όσα Barnabas Fund www.barnabasfund.org μεταδίδει:

«Πότε θα έρθουν να μας σκοτώσουν, μπαμπά;» ρώτησαν τα παιδιά ενός Χριστιανού εργάτη στην Αίγυπτο.

Καθώς οι δυνάμεις της ασφάλειας αγνωνίζονται να αναχαιτίσουν τις ολοένα και πιο βίαιες συρράξεις μεταξύ των υποστηρικτών της κυβέρνησης και των αντι-κυβερνητικών διαδηλωτών, η χριστιανική κοινότητα αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη απειλή.

Δυο χριστιανικές οικογένειες δέχθηκαν δολοφονικές επιθέσεις από Ισλαμιστές, οι οποίοι φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκαν την επικρατούσα κοσμοχαλασιά και την έλλειψη αστυνομικής προστασίας για να διαπράξουν το έγκλημα. Εντεκα Χριστιανοί, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων παιδιών, σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά στην επίθεση στην Επαρχία Μίνια στην Ανω Αίγυπτο την περασμένη Κυριακή. Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, άλλες χριστιανικές οικογένειες έχουν εγκαταλείψει τα κυρίως μουσουλμανικά χωριά στην περιοχή.

Πολλοί Χριστιανοί δυσκολεύονται να αγοράσουν τρόφιμα καθώς τα αποθέματα συρρικνούνται και οι τιμές υψώνονται κατακόρυφα.

Οι Χριστιανοί ανησυχούν για την τώρινη αστάθεια και φοβούνται μήπως βυθιστεί σε κατάσταση ολοκληρωτικής αναρχίας στην οποία οι Χριστιανοί θα ήταν εξαιρετικά ευάλωτοι.

Καθώς οι αξιώσεις να φύγει ο Πρόεδρος Μπουμπάρακ γίνονται όλο και πιο εχθρικές, η θέση των Χριστιανών γίνεται όλο και πιο επισφαλής. Ανήσυχοι για την δυνατότητα ενός ισλαμικού πραξικοπήματος, οι περισσότεροι Χριστιανοί θέλουν να μείνει μέχρι να εξασφαλιστεί μια ασφαλής, δημοκρατική μετάθεση εξουσίας.

Αν και δεν είναι θρησκευτική επανάσταση, οι Μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές εκμεταλλεύονται την αντί- Μπουμπάρακ κίνημα για το δικό τους συμφέρον. Φέρεται ότι για να ενισχύσουν την εκστρατεία εναντίον του προέδρου, διανέμουν βοηθήματα, τρόφιμα, χρήματα και κουβέρτες, για να πείσουν τους ανθρώπους να ενωθούν με τις διαδηλώσεις.

Barnabas Fund 3.2.11

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουάριος 2011 02:17
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ. Barnavas Fund μεταδίδει
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:27

 


Φτωχοί και ευάλωτοι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στερούνται τρόφιμα και άλλα βασικά είδη

Καθώς η Αίγυπτος πέφτει σε όλο και βαθύτερη αναταραχή κατά την έβδομη μέρα διαδηλώσεων, οι Χριστιανοί της χώρας γίνονται θύματα του χάους καθώς τα μαγαζιά τους λεηλατούνται και αρχίζουν να εξαντλούνται τα αποθέματα.

Η πλειοψηφία των Αιγύπτιων Χριστιανών ήδη ζει κάτω από άθλιες συνθήκες και καθώς οι διαδηλώσεις παραλύουν την καθημερινή ζωή, ο αγώνας τους να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολος. Ενώ πολλά μαγαζιά δέχονται επιθέσεις και λεηλασίες, τα χριστιανικά μαγαζιά έχουν μπει ιδιαίτερα στο στόχαστρο.

Ολες οι χριστιανικές συνάξεις έχουν ματαιωθεί, και μερικοί εργάτες κοιμούνται στις εκκλησίες τους για να τις προστατέψουν. Οι πιστοί μένουν στα σπίτια τους, «προσεύχονται έντονα» και «εμπιστεύονται στον Θεό» μέσα στο χάος.

Οι Χριστιανοί της Αιγύπτου χρειάζονται την άμεση βοήθειά μας και πρέπει να προσευχόμαστε να μην πέσει η χώρα στα χέρια ενός αυστηρού Ισλαμικού καθεστώτος που θα καταπιέσει ακόμα πιο πολύ το λαό, και ιδιαίτερα τους χριστιανούς.

Το Barnabas Fund υποστηρίζει τους εκεί πιστούς με διάφορους τρόπους καθώς χρειάζονται τρόφιμα και άλλα βασικά είδη.

BARNABAS FUND

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Φεβρουάριος 2011 21:54
 
ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 19 Δεκέμβριος 2010 00:21


Εκατοντάδες Ιρακινοί Χριστιανοί φεύγουν από τη Βαγδάτη και τη Μοσούλη καθώς δολοφόνοι βάζουν τις οικογένειές τους στο στόχαστρο στα σπίτια και τους τόπους εργασίας τους.

Ενα ηλικιωμένο ζευγάρι Χριστιανών με την κόρη τους ήταν τα τελευταία θύματα της αμείλικτης εκστρατείας εναντίον των πιστών της χώρας όταν σκοτώθηκαν στο σπίτι τους την Κυριακή το βράδυ (5 Δεκεμβρίου). Τέσσερις οπλοφόροι έκαμαν επιδρομή στο σπίτι τους στη Βαγδάτη και τους πυροβόλησαν κατ’επανάλειψη με πιστόλια με σιγαστήρα.

Τα θύματα, Χικμάτ και Σαμίρα Σαμμάκ – όπως πολλοί Ιρακινοί Χριστιανοί – είχαν φύγει από την πρωτεύουσα και είχαν εγκατασταθεί στο βορρά. Και να σκεφθούμε ότι είχαν επιστρέψει για λίγο στη Βαγδάτη για να οριστικοποιήσουν την πώληση του σπιτιού και των επίπλων τους.

Πριν 2 βδομάδες, Χριστιανοί αδελφοί, Σαάντ και Ραάντ Χαννάχ δολοφονήθηκαν στο συνεργείο αυτοκινήτων τους στη Μοσούλη. Το περιστατικό ακολούθησε τη δολοφονία δυο άλλων Χριστιανών από κακοποιούς που μπήκαν βίαια στο σπίτι τους στη Μοσούλη.

απο Barnabas Fund

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 22 Δεκέμβριος 2010 01:48
Περισσότερα...
 
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ " ΔΗΛΩΣΕ Η ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2010 18:51

4/11/2010 Βαγδάτη
Υπάρχει δήλωση της Αλ-Κάιντα ότι οι Χριστιανοί παντού αποτελούν «νόμιμους στόχους» ύστερα από την αιματηρή πολιορκία σε μια εκκλησία της Βαγδάτης την Κυριακή.
Στο Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ,  ομάδα της Αλ-Κάιντα, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση κατά την οποία 58 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Σε μια ανακοίνωση την Τρίτη είπαν, «Το φονικό σπαθί δε θα καμφθεί».
Η απειλή απευθυνόταν σε «όλα τα χριστιανικά κέντρα, τις οργανώσεις και τα ινστιτούτα, τους αξιωματούχους και τους οπαδούς».
Η ανακοίνωση έγινε μετά τη λήξη του τελεσίγραφου...

απο BARNABAS FUND
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 21 Νοέμβριος 2010 20:20
Περισσότερα...
 
ΠΑΚΙΣΤΑΝ :ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 28 Οκτώβριος 2010 01:31


Τρεις Χριστιανοί από τη Λαχόρη, πρωτεύσα της επαρχίας Παντζάμπ, μέλη της ίδιας οικογένειας, μπήκαν στο στόχαστρο των Νόμων περί βλασφημίας του Πακιστάν.

Εγινε μήνυση για βλασφημία εναντίον του Γιουσάφ Μασίχ, της Μασιράν Μπίμπι και του Ζαχίντ Μασίχ . Κατηγορήθηκαν για  βεβήλωση του Κορανίου.

Ο Γιουσάφ Μασίχ και η γυναίκα του, Μπασιράν Μπίμπι, ζούσαν «κάτω από άθλιες συνθήκες» σ’ένα νοικιασμένο σπίτι όπου το λουτρό δεν είχε στέγη.

Ο εξάδελφος του Μασίχ αγόρασε ένα νάυλον κάλυμμα για να σκεπάσει το δωμάτιο, αλλά ένας Μουσουλμάνος γείτονας ισχυρίστηκε ότι επάνω στο κάλυμμα «ήταν γραμμένα εδάφια από το Κοράνι». Ο Μασίχ φιλονίκησε με τον γείτονα, και τελικά άλλοι Μουσουλμάνοι έκαμαν μήνυση στην αστυνομία. Η ποινή για βεβήλωση του Κορανιού μπορεί να είναι ισόβια δεσμά.

EVANGELICALS NOW

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 06 Νοέμβριος 2010 17:51
 
ΚΕΝΥΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2010 11:23

 

ΒΑRNABAS FUND: 23.9.10

Κενυάτες Χριστιανοί απαγάγονται, βασανίζονται και βιάζονται...

Εξι Χριστιανοί ιεραπόστολοι βρέθηκαν ζωντανοί, αλλά τραυματισμένοι ύστερα από τρεις μέρες αφάνταστων βασανιστηρίων στη Κένυα.

Τρεις άνδρες, ανάμεσά τους ο κ.Υ., επικεφαλής μιας ομάδας Κενυατών ιεραποστόλων που υποστηρίζονται από το Barnabas, είχαν ταξιδέψει προς το Ναϊρόμπι το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου για να βοηθήσουν τρεις Χριστιανές γυναίκες να μεταφερθούν από το διαμέρισμά τους σε μια ασφαλέστερη τοποθεσία. Την ίδια μέρα χάθηκε η επικοινωνία  και δηλώθηκε η εξαφάνισή τους

Η αστυνομία άρχισε μια έρευνα και στις 18 Σεπτεμβρίου στις 4 π.μ. η ομάδα βρέθηκε – κοντά σε ένα κεντρικό δρόμο. Τα μάτια και τα στόματά τους ήταν φιμωμένα με κολλητή ταινία και τα χέρια και τα πόδια τους ήταν δεμένα, αλλά όλοι τους ήταν ζωντανοί. Οι τρεις γυναικές είχαν υποστεί συστηματικούς βιασμούς και ήταν βαθειά τραυματισμένες. Ούτε καν μπορούσαν να μιλήσουν.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 12:03
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 9
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB