cd  ΧΙΟΥΜΟΡ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΧΙΟΥΜΟΡ
ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΟΧΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
 
alt

Περίπου 20 Αυστραλοί το χρόνο σκοτώνονται, κυρίως την εποχή των Χριστουγέννων, από την εκτόξευση… φελλών σαμπάνιας! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο του Sydney χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα ως την πιο επικίνδυνη εποχή.

«Οι περισσότεροι τραυματισμοί έχουν θύματα το ίδιο πρόσωπο που ανοίγει το μπουκάλι», είπε επικεφαλής του Ινστιτούτου. «Θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη φιάλη και, όταν (ο φελλός) θα κολλήσει, θα τον κοιτάξουν και θα εκραγεί», πρόσθεσε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι φελλοί μπορούν να ταξιδέψουν με ταχύτητα 65 χιλιομέτρων την ώρα και να χτυπήσουν κάποιον στο μάτι πιο δυνατά και από μία γροθιά.

απο zougla.gr

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2014 23:29
 
ΚΟΤΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2009 00:55
 


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε σήμερα το κόμμα ... ΚΟΤΕΣ «Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση»  και στρέφονται κατά της απαγόρευσης του καπνίσματος.
9 Ζωγράφοι, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι δηλώνουν ιδρυτικά μέλη του κόμματος
ΚΟΤΕΣ ,  Στη προσφυγή τους υποστηρίζουν ότι όλοι τους είναι φανατικοί καπνιστές και καταφεύγουν στο κάπνισμα σαν αγχολυτικό μέσο εκτόνωσης από τη ψυχική φόρτιση και λένε επίσης ότι είναι βαθιά εθισμένοι και δηλώνουν
συνειδητοί αρειμάνιοι καπνιστές που έχουν άρρηκτα συνδέσει το τσιγάρο και το ποτό με τον τρόπο ζωής και την κοσμοαντίληψή τους, ενώ ύστερα από σκέψη (!)   έχουν κατασταλάξει στις επιλογές τους αποδεχόμενοι τους σχετικούς κινδύνους".

Πηγή: www.enet.gr ,www.capital.gr kai  www.athina984.gr
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009 09:30
 
Χριστούγεννα χωρίς Χριστό PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   

Γίνεται Χριστούγεννα χωρίς Bing Crosby;

Παρουσιαστής σε ραδιοφωνικό σταθμό σε περίοδο Χριστουγέννων βάζει μουσικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια και σε κάποια στιγμή αναφέρει...δεν μπορώ να φαντασθώ Χριστούγεννα χωρίς Bing Crosby!

Συμβαίνει μιά αυτοματοποίηση  μουσική και όχι μόνο ... μόλις μπαίνει ο Δεκέμβρης σαν να πατάς ένα αόρατο κουμπί και γίνεται ένα christmas event non stop που τελειώνει πάλι αυτομάτως στις 26 του μηνός,όπου εκεί πατάει άλλο κουμπί και μπαίνει το αι βασίλης έρχεται απο την καισαρεία...

Απο τη μιά ακούς το Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται χωρίς εσένα...που τσιρίζει μιά στα μεγάφωνα των πολυκαταστημάτων...θα τόπε τόσες φορές που έφυγα τρέχοντας να γλυτώσω , και δεν υπηρχε τρόπος διαφυγής παρά απο την αυτόματη σκάλα...πήγα να παραφρονήσω...λέω σε ένα όροφο πιο κάτω θα μπορώ να είμαι επιτέλους "χωρίς χριστούγεννα και χωρίς  εσένα" ! για να μη σας το παραλέω κατέβηκα 6,7 ορόφους με ένα "χριστουγεννιάτικο χωρίς εσένα" να ηχεί μέσα στα αυτιά συνέχεια μέχρι που άφησα το πολυκατάστημα  χωρίς εμένα...

Τελικά όλοι αυτοί οι δόλιοι που ανεβοκατεβαίνουν τις κυλιόμενες σκάλες των πολυκαταστημάτων γι αυτό πάνε και ξοδεύονται... αφού με τόσες φορές που το ακούνε το πιστεύουν ότι  Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς τον καθένα τους ως christmas buy animal...

 
Φίλε μου σου φαίνεται παράξενο και αδιανόητο Χριστούγεννα χωρίς Bing Crosby...αλλά και χωρίς εσένα φυσικά δεν γίνεται ...όμως πέρα απο τo comic event εγώ πρέπει να σου πω ότι τα Χριστούγεννά σου   είναι χωρίς Χριστό,κι αυτό είναι tragik event!

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 16:59
 
ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΑΦΟΝ-ΙΤΙΣΣΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   

alt

Διαβάσαμε στο Lifo γιά το βιβλίο " μ.Χ." του Μιχ. Αλεξάκη όπου ο συγγραφέας αναφέρεται στο Άγιο Όρος ως μιά πανίσχυρη εξουσιαστική μηχανή με αυστηρούς κανόνες, χρυσούς συμβιβασμούς και μοναδικά προνόμια.

Σε μιά απο τις σελίδες αναφέρει και το εξής: ότι οι σύγχρονοι μοναχοί αποκαλούν σκωπτικά μιά απο τις κρυμμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον Άθω "Παναγία Παναφονίτισσα" !

Λέει ο λαός απο μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια, θα πρόσθετα κι΄απο τον σκωπτικό , αν βέβαια διαθέτεις κεραίες αισθητήριες  και μάλιστα γυμνασμένες!

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 00:13
 
...ΕΡΗΜΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2007 02:03

Στο χωριό, πάνε χρόνια αρκετά ,τα παιδιά ακούν την Κυριακή προσευχή: Πάτερ ημών .....

Μια παιδούλα κάποια στιγμή παραπονιέται ότι δεν μπορεί να καταλάβει το " Πάτερ ημών " και λέει: το πατ εντάξει το καταλαβαίνω: πατ,πατ... δηλαδή γρήγορα ! αλλά εκείνο το ...ερημών δεν μπορώ να το καταλάβω με το τίποτα!

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 11 Οκτώβριος 2010 01:25
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 3
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB