cd  ΓΕΓΟΝΟΤΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΜΑΪΟΣ  2021   

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Η "εκκλησία" καταπατητής;
Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2007 00:50

 

 

no_name

 

Στο ράδιο 98,4 ο Κ.Τότσικας ανάφερε ότι ο μεγαλύτερος καταπατητής στον Υμηττό είναι... η Εκκλησία της Ελλάδος! Διεκδικεί ούτε λίγο , ούτε πολύ τον μισό Υμηττό. Διεκδικεί 14 χιλ στρέμματα . Πρέπει το Κράτος να αποφασίσει επι τέλους να συγκρουσθεί με την ...(εκκλησία) και να φτιάξει κτηματολόγιο.Ακούσθηκε ότι κάποια εδάφη έχουν χωρισθεί σε 2 ζώνες της Μονής Πετράκη και μιάς άλλης Μονής.

Αν είναι δυνατόν,τι λέμε τώρα, ούτε σε ισλαμική δημοκρατία να ζούσαμε.Κάποτε πρέπει σ'αυτήν την έρημη χώρα να γνωστοποιηθεί η απέραντη μοναστηριακή περιουσία...

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 26 Αύγουστος 2007 02:37
Περισσότερα...
 
ΣΥΣΤΕΝΑΖΟΝΤΑΣ
Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2007 02:25

fire

17 Ιουλίου 2007

Πίκρα, θυμός, αγανάκτηση, απογοήτευση, καμένα χαρτιά οι υποσχέσεις αρχών και αρχομένων γιά προστασία της γης και του περιβάλλοντος. Μετά την καταστροφή της Πάρνηθας, την αποψίλωση του Πηλίου, ήλθε και η σειρά του Υμητού να γνωρίσει την μανία του ανθρώπινου κανιβαλισμού, η Πεντέλη, η Σαλαμίνα, η Κόρινθος, η Ναύπακτος, παντού. Σ'όλη την Ελλάδα 95 εστίες πυρκαγιάς-δεν ξέρουν πού να πρωτοπάνε!

Καίγονται οι ελπίδες των ανθρώπων, θάβονται μέσα στο γκρί της στάχτης, μόνο οι φωτογραφίες θα μένουν να τρέφουν τη νοσταλγία μας γιά πράσινο και για καθαρό αέρα.Είναι πολύ λυπηρό αλλά πρέπει να το πούμε η κατάσταση τoυ ανθρώπου και του έργου του είναι μη αναστρέψιμη. Ομως τελικά υπάρχει μιά ελπίδα που δεν καταισχύνει ,που δεν μπορεί κανείς να την κάψει....


 


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2007 02:17
Περισσότερα...
 
070707
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2007 12:36

 

070707 (7 Ιουλίου 2007)

ένας αριθμός με το μηδέν μπροστά !

 

american football111
SAVE EARTH-Διαμαρτυρία για την σωτηρία της γης στις 07 Ιουλίου 07 με συναυλίες της ...Μαντόνα, Μπον Τζόβι και άλλων γνωστών... Tώρα πως μπορούν οι χαλασμένοι να σώσουν τον πλανήτη που οι ίδιοι χαλούν κάθε μέρα με τη συμπεριφορά ,τις επιλογές, τον τρόπο ζωής τους είναι ένα θέμα που ο καθένας πρέπει να αναρωτηθεί.
Αν δεν αλλάξει το μέσα πως θα αλλάξει το έξω;

 

Ο ίδιος ο Γκορ εκ των πρωτοσταντούντων στην κίνηση για την σωτηρία της γης ανέφερε ότι το περιβαντολογικό είναι πρωτίστως θέμα ηθικό.
Κόπτονται για την σωτηρία της γης και του περιβάλλοντος χώρου μα όχι γιά τη δική τους προσωπική αλλαγή,μετάνοια και σωτηρία !Για τους περισσότερους φταίνε όλοι οι άλλοι που διαφθείρουν τη γη , ενώ τη δική τους διαφθορά όχι μόνο δεν την κατακρίνουν αλλά την διαφημίζουν θεωρόντας την τέχνη,απελευθέρωση,πρωτοπορία... Σταρ τύπου Μαντόνα που δεν σέβονται κανένα και τίποτα (κάποια στιγμή φιγουράριζε στα media...ημίγυμνη"σταυρωμένη"και αλλού να μοιράζει ασύστολα ομοφυλλόφιλα φιλιά ) καλούνται να παρακινήσουν το κόσμο για τη σωτηρία ....της γης!Ένα κόσμο σύμφωνο και ταυτισμένο με αυτά τα ανήθικα πρότυπα.

 
Οι ομοφυλόφιλοι ζητούν να σώσουν τον πλανήτη ..Αυτοί που έχουν διαφθείρει τους εαυτούς τους με πάθη ατιμίας , η γη τους μάρανε να σώσουν..Δεν είναι λίγο αφελή και αρκούντως επιδερμικά όλα αυτά ! Η γη έχει μολυνθεί απο την βρωμιά μας και όσο συνεχίζουμε δεν θα υπάρξει σωτηρία.
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 05 Ιούνιος 2010 15:22
Περισσότερα...
 
Αθήνα κόλαση φωτιάς
Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2007 23:14
athinakapnoi
28 Ιουνίου 2007 .Η Αθήνα περικλείεται απο φωτιά. Η φωτογραφία έχει παρθεί απο την περιοχή της Ν.Σμύρνης και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής. Σήμερα το πρωί καθώς ανοίξαμε την πόρτα μας ήλθε στη μύτη μας μιά καίλα σαν να είχε καεί κάτι πολύ κοντά και δίπλα μας. Αμέσως ήλθε στο νου η σκέψη πως κατάντησαν τη γή του Θεού, η υπερηφάνεια των ανθρώπων και ο Διάβολος στην κυριαρχία του οποίου είναι υποδουλωμένοι . Αυτός πλανάει όλη την οικουμένη ,και γνωρίζοντας ότι λίγο καιρό έχει ακόμη, θέλει να καταστρέψει τα πάντα. Ας μη ξεχνάμε ότι αυτή είναι μιά φυσική συνέπεια της αποστασίας ,της υποκρισίας και της αρνησίθεης κατάστασης του ανθρώπου.Τι άλλο θα περίμενε κανείς παρά καταστροφή μέσα σε οδύνη πολλή.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 03 Ιούλιος 2007 01:32
Περισσότερα...
 
champions λύγκες
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 24 Μάιος 2007 03:45

champions λύγκες: Ακούσαμε καλά; θα πάρουν 100 εκατομ ευρώ o νικητής και 60 εκατ. ο ηττημένος του τελικού της Αθήνας ! Πολλά τα λεφτά για τους αχόρταγους λύγκες! μήπως διερωτώνται γιατί να πεθαίνουν τα παιδιά απο πείνα -θα΄θελα να μάθω το νόημα της unicef στο περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μίλαν;

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 22:00
 
Λεπτομέρειες γιά την δολοφονία των Χριστιανών αδελφών στη Τουρκία
Τετάρτη, 16 Μάιος 2007 00:02
Λάβαμε ηλεκτρονική ενημέρωση περι των λεπτομερειών της δολοφονίας των Χριστιανών αδελφών μας στην Τουρκία .Αναφέρονται σε πραγματικά στοιχεία καί όχι σε φήμες που περιείχαν πολλές υπερβολές και που κατέκλυσαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στηνΤουρκία.Τα στοιχεία δεν αλλάζουν το μέγεθος του εγκλήματος δηλαδή ότι η δολοφονία ήταν φρικιαστική και αποτρόπαιη και που φανέρωσε γιά άλλη μιά φορά τον φανατισμό και την θρησκευτική μισαλοδοξία που κατακυριεύει ανθρώπους που άγονται και φέρονται απο τις παραδόσεις και τα έθιμά τους.Όμως χάριν της αλήθειας έπρεπε να απαλειφθούν μερικές υπερβολές στον τρόπο του βασανισμού των μαρτύρων αδελφών μας.
Παρατίθεται σχετική Επιστολή του Jay Smith ,η αδελφή του οποίου γνωρίζει τον Νεκάτι και την Σέμσα, και επίσης συνημένη επιστολή του Ahmet Guvener, πάστορα στην εκκλησία του Diyarbakir /30 Απριλίου 2007 Diyarbakir, Turkey
Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2007 03:46
Περισσότερα...
 
ΟΥΓΚΟΥΡ ΓΙΟΥΚΣΕΛ
Τρίτη, 08 Μάιος 2007 02:56

brothers martyrsΗ εφημερίδα «Χουριέτ» δημοσίευσε πληροφορίες του γιατρού που χειρούργησε ένα από τα τρία θύματα, λίγο πριν πεθάνει, ότι ο Ουγκούρ Γιουκσέλ είχε δεκάδες μαχαιριές στα πόδια, στα γεννητικά του όργανα, τον πρωκτό και την πλάτη, ενώ τα δάκτυλά του είχαν κοπεί μέχρι το κόκαλο: «Υπήρχαν τόσες μαχαιριές που δεν μπορούσαμε να τις μετρήσουμε. Πρόκειται σαφώς για βασανισμό». Οι τρεις Διαμαρτυρόμενοι (δύο Τούρκοι κι ένας Γερμανός) είχαν βρεθεί με δεμένα χέρια και πόδια και κομμένο λαιμό μέσα στον εκδοτικό οίκο «Zirve» που μεταφράζει και διανέμει την Αγία Γραφή και άλλα χριστιανικά βιβλία στην Τουρκία.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2007 02:10
Περισσότερα...
 
επίκαιρα
Σάββατο, 07 Απρίλιος 2007 12:35

 

Αισχροκέρδειας "θαύμα" η κατ έτος φανέρωση του λεγομένου αγίου φωτός εις τα Ιεροσόλυμα έχει απο τότε καταγγείλει ο Αδ.Κοραής και όμως εξακολουθούν να το συνεχίζουν απτόητοι ! βλέπε ΙΣΤΟΡΙΚΑ/ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΟΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΕΝΤΟΥΑΡΤ:Το φιλμ εδειξε μόνο την βρώμικη ζωή του,γιατί αυτό πουλάει και στο τέλος μόνο την απόφαση για μετάνοια-δεν έδειξε τίποτα όμως Ποιός τον άλλαξε ,δεν έδειξε την μετά Χριστό ζωή του,....το πραγματικό θαύμα του νέου Εντουαρτ δεν πουλάει όπως τα δακρύσματα των εικόνων και τα φώτα τα ιεροσολυμιώτικα...!
Μονάζεις ή Μαμωνά-ζεις; Παραχώρηση σε τουριστ επιχ/ση 25.000 στρέμ. απο τα 40.000 που διαθέτει η μονή Τοπλού απο το 1704*! Πού τα βρήκε τόσα στρέμματα; Μονή ωραία,πλούσια καί έξυπνη ψάχνει επενδυτή!


Πολιτική παραίνεση :"Εν απο τα δραστικά μέσα ν'αποκλείονται απο τα πολιτικά αξιώματα οι ανάξιοι είναι μάλιστα να δίδωνται άμισθα ή κάν με πολλά ολίγον μισθόν"Αδαμ.Κοραής-βλέπε Ψηφίστε τον απατεώνα όχι τον φασίστα:σε παλαιότερες εκλογές στη Γαλλία είχε ακουσθεί το σύνθημα επιλογής μεταξύ των 2 υποψηφίων...Το πολίτευμα του κόσμου τούτου...χάος .


*πηγή αρχικής πληροφ απο "Καθημ της Κυριακής"

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2007 03:46
Περισσότερα...
 
ΕΝΤΟΥΑΡΤ
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2007 00:38

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2007 03:46
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 4
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB