cd  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΙΚ-ΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥ-ΛΑΒ-ΕΙΑΣ!
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΙΚ-ΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥ-ΛΑΒ-ΕΙΑΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 23:49

Όπου βλέπεις πολλά like...κράτα το διαφορετικό σου love μακρυά...
Άλλο θρησκευτικός Λαικ-ισμός και άλλο Πνευματική ευ-λάβ-εια!

Το πρώτο είναι για τους πολλούς,είναι το θρησκευτικό-δογματικό LIKE το αρεστόν εις την πλειοψηφούσα καθολική ΑΠΟΨΗ.
Το δεύτερο ,το πνευματικό σου LOVE είναι για τους λίγους που κατέχουν την μειοψηφούσα αιρετική ΘΕΣΗ,αυτούς τους αποσυνάγωγους του συστήματος ...που ξέρουν όμως να διακρίνουν ποιό είναι το άγιο-αρεστό εις τον Θεό,ποιό είναι το Πνευματικό LOVE του Λόγου του Θεού!

To Like του εαυτού μας αντίκειται στο love του Θεού.
Καλύτερα να παίρνω θέση μαζί με Tον θρησκευτικά καταφρονημένο Κύριό μου κρατώντας το dislike του θρησκευτικού κόσμου παρά να έχω πρόσκαιρη απόλαυση καθολικής Λαικ-ευμάρειας!

O Χριστός δεν ήτο αρεστός εις τον Εαυτόν Του,δεν ήρεσεν εις Εαυτόν!Ο Χριστός πάντοτε Διαμαρτυρόμενος εναντίον του θρησκευτικού ιεροκρατικού λαικισμού,εναντίον της κάλπικης υποκριτικής θρησκευτικής τέχνης των ανθρώπων.
Διαμαρτύρομαι σημαίνει μαρτυρώ ελεγκτικά .μαρτυρώ εναντίον ,ελέγχω προς διόρθωσιν...Πάντοτε η πνευματικότητα είναι σε αντίθεση απο την θρησκευτικότητα,ο έλεγχος του Πνεύματος καθαιρεί οποιαδήποτε θρησκευτικό οχύρωμα,ανατρέπει τα τραπεζάκια θρησκευτικής συνείδησης και εξελέγχει συνεχώς και εις το παντελές. Η διαμαρτύρηση κατά Θεό και όχι βέβαια κατά κόσμο δηλαδή με θρησκευτική συναντίληψη που κατάντησε αδρανής και υπνώσα.

Υπέκλεπταν οι θρησκευτικοί αρχοντοπροστάτες την καρδιά των ακάκων του λαού.Γι αυτό και ο όχλος δεν διαμαρτυρήθηκε για την δολοφονία του Χριστού...ήταν σύμφωνος με την γνώμη-άποψη των θρησκευτοκολάκων του.Ο Χριστός απερίφθη ως κακούργος,ως στασιαστής μη αρεστός ...γιατί πήγε κόντρα στη Λαικής Θρησκευτική Εαυτο-κρατορία!
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο πιστός του Θεού να συνκαυχιέται ,είτε στη δύναμη,είτε στη σοφία ,είτε στον πλούτο του κόσμου αλλά μοναδικό καύχημά του να είναι ότι ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!

Το αιρετικό dislike θα είναι μιά μέρα το ασφαλές εχέγγυο της σωτηρίας μας ενώπιον του θρόνου της δικαιοσύνης!

Είναι στιγμές που πραγματικά μπορείς να δώσεις το love σου μόνο σε ασχολίαστα εδάφια της Βίβλου, κι αυτό λόγω της βασιλεύομενης θρησκευτικότητας ενός ορθοδοκίζοντος καθολικισμού με επένδυμα ημιδιαμαρτύρησης.

IN CHRIST'S TRUTH LOVE EACH OTHER NOT IN RELIGION LIKE EACH OTHER!

φ.σ

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB