cd  ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΑ!
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΑ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Πέμπτη, 19 Μάιος 2016 11:23

"Επληθυνθη επ εμε αδικια υπερηφανων, εγω δε εν ολη καρδια μου εξερευνησω τας εντολας σου , ετυρωθη ως γαλα (έπηξεν ως πάχος) η καρδια αυτων, εγω δε τον νομον σου εμελετησα" Ψαλμός 119,69-70

Το θρησκευτικό λίπος είναι τυρώδες πήγμα υπερηφανείας που προκαλεί αρτηριοσκλήρυνση στους απειθείς και αντιλέγοντες κατά του πνεύματος της Αληθείας !

Εξαλείφεται μόνο με απόρριψη κάθε ανθρώπινου δογματισμού και συνεχή και απροκατάληπτη εξερεύνηση των εντολών του Θεού!
Ο άνθρωπος του Θεού δεν πάσχει απο θρησκευτοπαθή λιπώδη εκφύλιση γιατί διατρέφεται αποκλειστικά με υγιαίνουσα πνευματική στέρεα τροφή και είναι αντεχόμενος εις πάσαν αντιλογίαν επειδή είναι πεπαιδευμένος υπο του πνεύματος του Θεού και εξασκείται κάθε μέρα με πνευματική γυμνασία.

Κανένα δογματικό κατηχητικό και κανένα εβραιόδοξο, καθολικόδοξο, ορθόδοξο αλλά και διαμαρτυρόδοξο φροντιστήριο δεν μπορεί να υποκαστήσει την παιδεία που λαμβάνουν μόνο αυτοί που δεν ζητούν την δόξαν των ανθρώπων αλλά την δόξαν του Θεού δηλ. οι υιοί του Θεού,οι άνωθεν γεννηθέντες,οι εκ Θεού γεννηθέντες!
Μόνο όσοι γυμνάζονται κάθε μέρα εις την παιδεία του Θεού είναι οι πεπαιδευμένοι ,αυτοί μόνο θα θερίσουν καρπόν ειρηνικόν δικαιοσύνης! Μόνον Κύριος ο Θεός δίδει εις τους υιούς Του γλώσσαν πεπαιδευμένων, διά να εξεύρουν πως να λαλούν και εγείρει το ωτίον τους διά να ακούουν ως οι πεπαιδευμένοι! Όταν ο Κύριος ο Θεός ανοίγει ωτίον σε κάθένα μας εμείς δεν πρέπει να απειθούμε,ουτε να στρέφουμε αλλού και πίσω .Ούτε χάριν θρησκευτικού συμβιβασμού να παρατρέξουμε τους μαστιγούντας και να αποφύγουμε τα ραπίσματα ...ούτε να κρύψουμε το πρόσωπό μας απο υβρισμών και εμπτυσμάτων! (σχετ. απο Ησαία κεφ 50)

Γιατί αν θέλουμε να είμαστε μαθητές Του πρέπει ... όπου είναι ο Διδάσκαλός μας εκεί να είμαστε και μεις και αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε στα αλήθεια δικοί Του πρέπει να αποδεικνύεται αυτό απο τα σημάδια των μαστιγώσεων και των ραπισμών στο τωρινό φθαρτό σώμα μας... Αν παρόλα αυτά εξακολουθούμε να θέλουμε μαλακά θρησκευτικά ιμάτια ,είναι πολύ εύκολο να τα βρούμε...στα καθεύδοντα καθεδρικά ιδρύματα εκεί είναι οι βασιλεύοντες θρησκευτικοί άρχοντες του κόσμου τούτου.

Ο Χριστός είπε ποιά είναι η αιτία της θρησκευτοπαθούς απείθειας, η ηθελημένη αυτο-αναισθησία της ευσεβοφανούς παχυ-σαρκίας...
" ... όστις έχει, έτι θέλει δοθή εις αυτόν και θέλει περισσευθή· όστις όμως δεν έχει, και ό,τι έχει θέλει αφαιρεθή απ' αυτού.
Διά τούτο λαλώ προς αυτούς διά παραβολών, διότι βλέποντες δεν βλέπουσι και ακούοντες δεν ακούουσιν ουδέ νοούσι.
Και εκπληρούται επ' αυτών η προφητεία του Ησαΐου η λέγουσα· Με την ακοήν θέλετε ακούσει και δεν θέλετε εννοήσει, και βλέποντες θέλετε ιδεί και δεν θέλετε καταλάβει· διότι επαχύνθη η καρδία του λαού τούτου, και με τα ώτα βαρέως ήκουσαν και τους οφθαλμούς αυτών έκλεισαν μήποτε ίδωσι με τους οφθαλμούς και ακούσωσι με τα ώτα και νοήσωσι με την καρδίαν και επιστρέψωσι, και ιατρεύσω αυτούς" Ματθ.13:12-15

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 17:55
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB