cd  ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 12:29

"Αλλά συ μένε εις εκείνα, τα οποία έμαθες και επιστώθης, εξεύρων παρά τίνος έμαθες, και ότι από βρέφους γνωρίζεις τα ιερά γράμματα, τα δυνάμενα να σε σοφίσωσιν εις σωτηρίαν διά της πίστεως της εν Χριστώ Ιησού."

Τι μάθηση έχουμε και ποιά πίστωση έχουμε και αν έχουμε κάτι ... απο ποιόν έχουμε πιστωθεί απο τους Αποστόλους του Χριστού ή απο τους ιεράρχες των ανθρώπων; Ο Χριστός είπε να μη είναι κανένας κατεξουσιάζων του πομνίου Του.Όρισε την σωτηρία των πιστευόντων εις Αυτόν δια του λόγου των Αποστόλων Του μόνον! Το επίθετο ιεράρχης παραπέμπει σε θρησκευτική εξουσία και όχι πνευματική διακονία.Πόσο καλύτερο δεν θα ήταν να μη υπήρχε κανένας ιεράρχης, καμία πενταρχία που είχαν ονομάσει τα πατριαρχεία οι μεσαιωνάροι ως κέντρα άσκησης θρησκευτικής εξουσίας οι τρώγωντες το ποίμνιο και όχι φυλάττοντες αυτό.

Είναι ανάγκη να το πούμε καθαρά για να μη θρησκευτοαπατάται κανένας ...Αν δεν έχουμε πιστωθεί απο τον γεγραμμένο αποστολικό Λόγο τότε έχουμε πτωχεύσει και έχουμε καταχωρηθεί στο πτωχευτικό δίκαιο του κόσμου της απείθειας.

Όταν πηγαίναμε σχολείο θυμάμαι 2 ήταν οι προβαλόμενες εκ του συστήματος εορτές...η εορτή των 3 Ιεραρχών και η εορτή της αποταμίευσης που ήταν μαζί πάντα η μία δίπλα στη άλλη...δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον συνδέται η ιεραρχική κλίμακα με την κλίμακα οικονομίας...Είναι μάλλον γιατί πλουτίζουν και θρησκευτικά και οικονομικά όλοι αυτοί που ανεβαίνουν την κλίμακα ,είτε ζουν είτε πεθαίνουν αν καθοδηγούνται απο τους τρισμέγιστους ιεράρχες σίγουρα θα ανέλθουν το ουράνιο κλιμακοστάσιο και βασιλικά και γρήγορα και αθάνατα... σύμφωνα με το αυτονόητο αυτεξούσιό τους επι γης αλλά και επι ουρανού που είχε περάσει και στα ονόματά τους

Έτσι λοιπόν όταν ήμουν μικρός στο δημοτικό πάντα η ημερα των 3 ιεραρχών συνδυαζόταν με την ημέρα αποταμίευσης 30 και 31 Ιανουαρίου και μάλιστα στις εκθέσεις που μας βάζανε είχαμε προ οφθαλμών έναν τρισμέγιστο κουμπαρά,οπλισμένο με χάλυβα αδιαπέραστο και γω μπροστά του ένα παιδάκι να προσπαθώ να γράψω γιατί πρέπει να αποταμιεύω...
Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν αγκαλιά με ένα κουμπαρά σιδερένιο...και κάποιοι σαν να θυμάμαι έβαζαν μέσα στην έκθεση και λίγο τρισμέγιστους ιεράρχες...ανεβαίνανε έτσι την κλίμακα εκτίμησης... αλλά αντί να γλιτώναμε μάθημα αν θυμάμαι καλά δεν γλιτώναμε τον υποχρεωτικό εκκλησιασμό ...έτσι για να αποταμιεύουμε και λίγη αναγκαία πιστοποίηση και λίγη κληρικαλιστική συνείδηση για να είμαστε όλοι έλληνες ορθοδόξοι χριστιανοί με βούλα και με δώρο ενα κουμπαρά γεμάτο δεκάρες και πενηνταράκια...

Κάτι ξέρανε οι δάσκαλοι που είχαν συνδέσει τους ιεράρχες με τον κουμπαρά της αποταμίευσης....θησαυρίζανε πάντα οι παπάδες και οι ενορίες εγκόσμιες τιμές και χειροφιλήματα,και πρωτοκαθεδρίες και θρόνους και αρχές και εξουσίες...υπερ καμνώντων,οδοιπορούντων, βατοπεδινούντων, και τα ρέστα υπερ διακοναρεούντων...

Μαζί με τους 3 ιεράρχες σε πλαστικοποιημένο πόστερ τυλιγμένους κερδίζεις και ένα κουμπαρά γεμάτο θρησκευτικό αέρα πατεροποιημένο ή και παστοροποιημένο γιατί αυτοί οι ιεράρχες είχανε και διαμαρτυροειδή πέραση,γιατί αυτοί ήταν ειδικοί επιτετραμένοι όχι μόνο σε παρασκευή λατρευτικών ειδωλοαναθεμάτων-έτσι κι αλλιώς το ανάθεμα το είχαν σαν όπλο καταστολής και εξοστρακισμού παντός αντιφρονούντος λόγω ακριβώς της αναμφισβήτητης αυτών εξουσιότητας, αλλά και σε παραγωγή του διεθνώς θρησκευτικού Συμβόλου πίστης επι πάσης θρησκευτικής αγίας επικράτειας και σε Δύση και σε ανατολή αλλά και σε Γερμανία μεριά αργότερα...Τόση μεγάλη ήταν και είναι η αθάνατη αυθεντία τους που όποιος τολμούσε να εγείρει ερωτήματα κρίσεως και απλής λογικής επι των εντολών τους εθεωρείτο persona non Grata!

Πάντα κερδίζει η θρησκευτική απολυταρχία... με το σπαθί της,κοινώς με το χαρακίρι της..ένα θησαύρισμα μέλλουσας οργής που δεν φθάνει να οικονομήσουν σαν καλοί θρησκευτοπατέρες αλλά και να πάρουν μαζί τους και τους θρησκευτουιούς τους ,που πάντα μαθαίνουν και ποτέ δεν γνωρίζουν την τραγική αυταπάτη τους .
Δικιο είχανε για το χαλύβδινο θησαυροτενεκέ τον εξαγιασμένο με των ιεραρχών την ευλογία και μάλιστα με πολλαπλασιαστή τριπλό!
Έτσι ήταν και είναι οι θρησκευτάνθρωποι γίνανε οι κουμπαράδες που στήριξαν τη χώρα στα δύσκολα,στη κρίση... Λένε σήμερα στα μέσα μαζικής εκτέλεσης-4η εξουσία κι αυτή μη ξεχνιόμαστε- ...όλοι μαζί μπορείτε να βοηθήσετε στη εκκλησία των 3 ιεραρχών...μαζεύουνε οι παπάδες το υστέρημα των φτωχών για να γεμίσει αυτός ο κουμπαράς της αυταπάτης με κανένα συγχωρογραμμάτιο εξοφλητέο εν παραδείσω...αφου έτσι μπορούν σίγουρα να εξαγοράσουν τα ανομήματά τους με μιά θρησκευτική υποσχετική λόγω εξ-αιρετικής κοσμιωτάτης διαγωγής!

Ανάγκη να ελέγχουμε πάντοτε αν βρισκόμαστε στην πίστη την εν Χριστω Ιησού και όχι την πίστη εν χριστεπώνυμαις θρησκείαις των ανθρώπων που διαμορφώθηκε απο κάθε λογής εξουσιαστικά θρησκευτικά υβρίδια που ανέγειραν την διεθνή παρατράπεζα απιστίας που ειδικεύεται εις την παροχή συγχωροχαρτίων εις τους αφελείς και ακάκους με διδαχές ανθρώπινου αυτοαγιασμού.
Εντάλματα ανθρώπων που δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα θείας αξιωσύνης,αφού κηρύττουν άλλο ευαγγέλιο διαφορετικό απο του Χριστού που είναι η Αλήθεια ,η μόνη εκφρασμένη και γεγραμμένη διδαχή του Χριστού!

Όποιοι ακολουθούν,συνευδοκούν και οδηγούνται απο τις προτομές των ανυπότακτων ιεραρχών του θρησκευτισμού,των νεοπατέρων του δογματισμού...θα είναι και για πάντα παιδιά τους ,όχι όμως παιδιά των Αποστόλων που είναι μόνο τα παιδιά της πίστεως της άπαξ παραδοθείσας στους αγίους αποστόλους του Χριστού.

Άλλο πιστός του Χριστού και άλλο πιστακός-είδος παπαγαλικό που ευδοκιμεί σε θρησκευτικά ιδρύματα του Αθανασίου,του Γρηγορίου,του Βασιλείου, του Αυγουστίνου, των πρώτων μεγάλων αγίων της ανθρωποθρησκευτικής πιεζοπλατφόρμας εν δύσει και ανατολή...και που δυστυχώς η αυτονομαζόμενη διαμαρτύρηση ακολούθησε ως σύμμορφη δουλοπάροικη μιμούμενη την κοινή λατρευτική της αγίας δογματολογίας πλην ειδώλων... και ειδώλων.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB