cd  ΜΕΣ' ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ!
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΜΕΣ' ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   

Κάποια στιγμή ένα παπάς έπεσε κατά λάθος απο τη βάρκα και έγινε επισπεύδων αγιοποιητής των υδάτων πριν προλάβει να ρίξει τον σταυρό στη θάλασσα...Παπάς στη θάλασσα κάποιοι θα σκέφτηκαν ή θα φώναξαν αλλά καλύτερα... δεν είναι πιό άγια τα νερά μαζί μe το σταυρό να πετιέται και ο παπάς μέσα ως bonus super agious; Τρόμαξαν όμως τα σαλάχια βλέποντας ένα μαυροχρυσοκέντητο σαλάχι που δεν είχαν ξαναδεί στο Αιγαίο...ίσως κάποια σαλάχια και λοιπά ψάρια του Αιγαίου έκτοτε να έχουν και να προσκυνούν ένα άγιο Σαλάχιους που τους έπεσε ξαφνικά πάνω τους...

Μη σας φανεί παράξενο ...Μέσ' του Αιγαίου...αγγελοπαπάδες κολυμπάνε...ψέλνοντας βοήθα παναγιά.που λέει και το νησιώτικο τραγούδι...Ξέρετε ποιά παναγιά, τι λέω παναγιές να δείτε που κολυμπάνε σε σχεδίες ή μόνες τους, όπως λένε στα νησιά πως ...φανερώθηκε η φανερωμένη, η κανάλα ας πούμε (ας με συγχωρήσουν οι Κρητικοί φίλοι της Αληθείας δεν είναι γι αυτούς), λέω λοιπόν κολυμπάνε απο τη γαστερομάνα Κρήτη , γιατί κάποιοι τουριστικοί οδηγοί των νησιών τα γράφουν και μάλιστα είχαν και φως λέει πάνω τους οι ανοικτού τύπου ferry boat εικόνες! Το παραμύθι λέει μόνες τους οι παναγιές στη θάλασσα ήλθαν επιπλέουσες αλλά όπως όλα τα παραμύθια ...υπάρχει και ο δράκος εικονοαγωγιάτης θαλασσο-κρητο-κράτωρ κωπηλάτης ως άγιος σέρβερ της κάθε παναγιάς.

Απο την Κρήτη...τυχαίο δεν νομίζω αφού εκεί άνθησε η λατρεία του Διός εκ Φοινίκης κοινώς Παλαιστίνης-Φιλισταίας γης (την οποία είχαν αποικήσει οι Κρήτες(Καφθόρ) και είχαν μεταξύ τους διαπλεόμενο εμπόριο ειδώλοαναθεμάτων..Βάαλ,Δίας κλπ! σχετικά με αυτό διαβάζουμε στον Προφ. Αμώς: "λέγει Κύριος· δεν ανεβίβασα τον Ισραήλ εκ γης Αιγύπτου και τους Φιλισταίους από Καφθόρ και τους Συρίους από Κιρ;") Ορμώμενοι οι Καφθόρ ως κυρίαρχος λαός της θάλασσας ειδωλοαγίασε όχι μόνο το Αιγαίο(γέμισε η θάλασσα εικόνες διαπλεόμενες )...

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι εκεί άνθησαν οι αγιοειδωλογράφοι,ούτε ότι οι Κρήτες δεν υπάκουαν στην εικονομαχία... μαζί με τη μοναστήρι της Κατερίνας στο Σινά όπου και εκεί άνθησε το εμπόριο αγιογραφίας και δεν μπορούσαν να χάσουν οι άνθρωποι το κέρδος τους αλλά και την εικονολατρική ανομία τους. Απο την Κρήτη δεν ήταν και ο el Greco που ειδικεύθηκε στην σουρεαλιστική μακρυ-αγιογραφία με τις μάκρο-φιγούρες για τις οποίες μοντέλλα του βρέθηκαν και μάλλον τζάμπα αφού οι δύστυχοι τρόφιμοι ψυχιατριακών κλινικών του Τολέδο ήταν ότι πρέπει για την αφύσική σουρεαλιστική του τέχνη...Αγιάσθηκε ο Δομήνικος στο χρηματιστήριο της θρησκευτικής τέχνης όπου προοθήθηκε απο τους αβανταδόρους ειδωλόθρησκους παπάδες του καθολικισμού και του ορθοδοξισμού.

Όμως μη πληρώσει η Κρήτη όλο το μολυσμό που έχει επέλθει στο πρόσωπο της γης ...ευτυχώς έχει προβλέψει ο Θεός και έχει θέσει Εκείνος το αλάτι της γης που είναι οι άνθρωποι που διοικούνται απο το πνεύμα του αναστάντος Χριστού και μπορούν ακόμα να σώζουν απο τη σήψη που έχει σκεπάσει όλη τη γη...και αυτή η σήψη ,αυτός ο μολυσμός δεν είναι απο τη γη αλλά απο τους κατοικούντες επι της γης και δη απο τη θρησκευτική σήψη που μαζί με την πολιτική έχουν μολύνει με την ειδωλολατρεία,την απείθεια και την ανηθικότητα τα πάντα.

Ας αφήσουν τα νερά της θάλασσας να αγιάζονται απο το αλάτι που πρόβλεψε ο Θεός για να την προστατεύει απο ότι πετάνε οι μολυσμενότατοι...που ειδικεύονται στον μολυσμό της σαρκοθρησκείας τους που ακόμα βασιλεύει αλλά μέχρι Καιρού ευτυχώς...

Και κάτι ακόμα όσοι θέλουν να ζήσουν ευσεβώς ας απομακρυνθούν απο κάθε μολυσμό σαρκός και πνεύματος για να μη μολυνθούν και αυτοί .
Ας επανεξετάσουν όσοι σωστά διαμαρτύρονται για την κατάντια της ολιστικής θρησκείας των ανθρώπων μήπως υπάρχει καμία ρίζα εθελοφυτευμένη θρησκευτική... αντί πνευματική που εμφυτεύει ο Θεός και χάσουν τη δύναμη να είναι το αλάτι της γης,να είναι δηλαδή πραγματικά χρηστικοί και οφέλιμοι προς τους ανθρώπους γύρω τους που αλύπητα εκτελούνται κυριολεκτικά κάθε στιγμή απο τη θρησκευτική αθεοφοβία.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016 00:21
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB