cd  ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ:Η ΕΘΕΛΟΘΡΗΣΚΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ:Η ΕΘΕΛΟΘΡΗΣΚΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 20:28
 

Είναι καλό να παίρνουμε τη Λογική απόσταση απο την εθελοθρησκεία των ανθρώπων για να μπορούμε να έχουμε θέση και άποψη ορθή και ωφέλιμη δηλαδή να εννοούμε τη Αλήθεια !

Προσωπικά δεν συμετέχω στην εμποροπανήγυρη των θρησκευτικών αθανατοποημένων ψυχών που αφού είναι αθάνατες δεν χρειάζονται να εορτάζουν και να ονομάζουν την Ανάσταση! Ανάσταση νεκρών λέγει το Ευαγγέλιο και όχι ανάσταση σωμάτων...άλλο σώμα πεθαίνει και άλλο σώμα θα αναστηθεί που σημαίνει δεν ανίσταται το ψυχικό σώμα που πεθαίνει,διαλύεται-αναλύεται αλλά άλλο νέο σώμα-καμία σχέση με το χωμάτινο- Το επουράνιο δίδεται απο τον Θεό στην ανάσταση των νεκρών. Περισσότερα επ'αυτού στο αναλυτικό άρθρο του Μαρανάθα -"Ψυχή ζώσα χωρία σώμα δεν υπάρχει"

Ο Χριστός πέθανε,έγινε νεκρός και δεν αναστήθηκε μόνος Του αλλά ο Θεός Του και πατέρας Του, Τον ανέστησε απο τους νεκρούς! Ο Χριστός δεν ζούσε όταν πέθανε...όπως τολμούν να λένε όσοι αθεόφοβα κάνουν προσθαφειρέσεις σχετικά με την φύση Του.Ο Χριστός έγινε Άνθρωπος όπως λέγει ξεκάθαρα η Αγία Γραφή σαν και μας παρεκτός βέβαια αμαρτίας.Έγινε ο Μοναδικός Άγιος Άνθρωπος επι της γης για να πεθάνει υπέρ των αμαρτωλών ανθρώπων!

Αν δεν γινόταν η ανάσταση του Χριστού τώρα θα είχαμε...και γω μαζί σας , να βαυκαλιζώμαστε με την αθανασία των ψυχών μας και να αυταπατώμεθα εορτάζοντες την εθελοαιωνιότητά μας...όμως όποιος αγαπάει την ψυχούλα θα την χάσει λέγει ο Λόγος του Θεού και εμείς την αγαπούμε παραπάνω απο την Αλήθεια!

Η ανάσταση είναι για νεκρούς,γι αυτούς που πήραν την απόφαση να πεθάνουν εν Χριστώ, γι αυτούς που δεν έχουν πεποίθηση εις εαυτούς αλλά εις τον Θεό που ανασταίνει τους νεκρούς. είναι μόνο για αυτούς που πεθαίνουν,γι αυτούς που περιμένουν τον Χριστό να τους αναστήσει και όχι τον βαρκάρη να τους πάει στον κάτω κόσμο ή στον πάνω κόσμο όπου θέλει ο καθένας. Αν οι λεγόμενοι Χριστιανοί κατάντησαν να είναι του γλυκού νερού να περιμένουν σαν τους αρχαίους ημών μυθολόγους τον ψυχοπομπό της λίμνης της Αχερουσίας τότε μάλλον είναι ελεεινότεροι πάντων των ανθρώπων αφού ελπίζουν να πάνε απο την μία όχθη στην άλλη ..λυνοντας μάλιστα τα παλαμάρια λες και οι ψυχές είναι πλοία και αρμενίζουν κατα το δοκούν...Χρειάζεται απαραίτητα απο όλους μας το " μη συσχηματιζεσθε τω αιωνι τουτω αλλα μεταμορφουσθαι τη ανακαινωσει του νοος υμων εις το δοκιμαζειν υμας τι το θελημα του θεου το αγαθον και ευαρεστον και τελειον"

Ποιά είναι η ανακαίνιση του νοός μας όταν εμείς εκφράζουμε απόψεις νεοπλατωνικής φιλοσοφίας περί αθανασίας της ψυχής,ένα ακυρολεκτικό δογματικό επιφώνημα που έχει υποκαταστήσει την βεβαιωμένη αλήθεια του Ευαγγελίου ,την θαυμαστή νέα δημιουργία του Θεού που βασίζεται εξ ολοκλήρου στην επίγνωση και πίστη στην ανάσταση του Χριστού εκ των νεκρών;Εγγυητής της Νέας Διαθήκης είναι ο αναστημένος Χριστός και όχι η αθάνατη ψυχή μας. Είναι κρίμα να απαξιώνουμε την ανάσταση απο τους νεκρούς με την καλπάζουσα φαντασία των αιωρούμενων αθάνατων ψυχών. Δεν υπάρχουν προσωρινά κρατητήρια μεταγωγών στον ουρανό για να πάρουν οι ψυχές κάποια κάρτα εισόδου ή εξόδου...

Στον ουρανό θα μας παέι μόνο ο Χριστός αφού πρώτα μας αναστήσει την στιγμή του ερχομού Του και μάλιστα πρώτα θα συναντηθούμε μαζί Του στον αέρα,Αυτός απο τον ουρανό και εμείς όλοι εκ του χώματος !

Είναι κρίμα που βαραίνει κυρίως το ψυχοπομπικό διδασκαλικό ιερατείο που θυσιάζει στην μεγάλη "θεά της εθελοθρησκείας του" την αγία Φούγκα-αθανασία των ψυχών!Στη θέση του Κυρίου ιησού Χριστού που μέλει να ενεργήσει τη ανάσταση των νεκρών έχει τεχνικοθρησκευτικά τεθεί η κυρία του ανθρώπινου θρησκευτισμού (σαν τη Νοτρ ντ'αμ -την κυρία μας που λένε οι θρησκόφραγκοι),η αγία Φούγκα στην οποία αναπέμπει αίνο και λατρεία η παγκόσμια θρησκευτοκουλτούρα η οποία αινεί και δοξάζει εαυτήν και όχι τον αναστημένο Κύριο της δόξης. Τον αναστημένο Χριστό ώρισε ο Θεός να κρίνει την οικουμένη εν δικαιοσύνη και γι αυτό παραγγέλει στην οικουμένη όλη να μεταννοήσει,ν'αλλάξει δηλαδή απο θρησκευτικό της αυταπάτης νού, σε πνευματικό της Αληθείας νου Χριστού!

Η αγία φούγκα...σας κάνει εντύπωση;κοινώς o κατασκευασμένος εξ ιδίων ημών αυτών τρόπος διαφυγής απο τον θάνατο.Ένας δρόμος αθανατοποιημένος ταχείας εναερίου κυκλοφορίας,non stop στο fir της ανθρώπινης αερόφουσκας...έτσι πας cif στον ουρανό ή οπουδήποτε θέλεις με όλα προπληρωμένα και προκατειλημένα! Ειδικές θέσεις επισήμων έχουν οι πατεροποιημένοι και παστοροποιημένοι ταγοί,οι άνευ Διδασκάλου ψυχοδιδάσκαλοι αυτο-αθανατοποινίτες που λένε :"...δεν είναι δυνατό το ανθρώπινο είδος να μη είναι θείο αθάνατο ... δεν είναι δυνατόν εμείς οι θεοί ή οι ημίθεοι να υποκείμεθα εις την δουλεία του θανάτου...μη στενοχωριέστε η ελπίδα είναι η αγία Φούγκα των ψυχών ,αυτή θα φροντίσει να συνεχίσετε απτόητοι και ατρόμητοι την αθάνατη ύπαρξή σας! "

Αυτά πρεσβεύει η διεθνής θρησκευτική εθελοθρησκεία ...ένα δικό της δηλαδή ευαγγέλιο που έχει και λίγο Χριστό στο τέλος ,έτσι σαν γαρνιτούρα για να γίνεται και ελκυστικότερο. Με συγχωρείτε που χάλασα την ατμοσφαιρική γενική "καλή ανάσταση" αλλά δεν μπόρεσα να ωραιοποιήσω την βασιλεύουσα καθεστηκυία θρησκευτική αυταπάτη.

Στους φίλους μου δεν μπορώ να μη λέγω την αλήθεια όλη.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 19:52
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB