cd  Η ΑΜΟΙΒΗ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Η ΑΜΟΙΒΗ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015 00:14

Η αμοιβή έρχεται στο τέλος μετά την εργασία. Εργάζεσαι σήμερα, το θέλημα του Θεού και το αποτέλεσμα θα γίνει αργότερα.

Οι καρποί θα φυτρώσουν όταν πέσουν τα άνθη. Δεν γίνονται μαζί και τα δύο!

Εργάζεσαι σήμερα και αύριο θα δεις τον καρπό του κόπου σου. Διαβάζοντας βιογραφίες μεγάλων, σπάνια εν ζωή είχαν την αναγνώριση του έργου τους. Οι πιο πολλοί είτε αγνοήθηκαν, είτε αγωνίζονταν για τα προς το ζην. Όμως έγραψαν παρότι πέρναγαν δύσκολα, παρότι κανένας δεν ενδιαφερόταν για το έργο τους. Ο Χριστός δεν είχε την αναγνώριση και την τιμή στη ζωή που έζησε στη γη μας. Καταφρονήθηκε, αγνοήθηκε, συκοφαντήθηκε, περιθωριοποιήθηκε, διώχθηκε. Τίποτα από αυτά δε στάθηκε εμπόδιο να ολοκληρώσει το έργο Του για τη σωτηρία του ανθρώπου. Τα αποτελέσματα του έργου Του διέκρινε ο απόστολος Παύλος, πίστεψε, υπηρέτησε μέχρι θανάτου το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και διώχθηκε, βασανίστηκε, περιγελάστηκε. Δούλεψε όμως για να γίνει πραγματικότητα η βασιλεία του Θεού.

Μην απογοητευτεί κανένας που εργάζεται με κόπο, με διώξεις, με περιθώριο ότι τίποτα δε θα γίνει. Ουδείς προφήτης εν ζωή είναι αποδεκτός. Ο Θεός δημιουργεί τη βασιλεία Του ,συλλέγει τα πολύτιμά Του, και ουδείς εννοεί να καταλάβει την πορεία των πραγμάτων. Σήμερα ενεργείται αθόρυβα η βασιλεία του Θεού μέσα στις καρδιές των μη όντων του κόσμου,για να καταισχύνει ο Θεός τους όντας και τους παρόντας του κόσμου τούτου. “Αλλά τα μωρά του κόσμου εξέλεξεν ο Θεός διά να καταισχύνη τους σοφούς, και τα ασθενή του κόσμου εξέλεξεν ο Θεός διά να καταισχύνη τα ισχυρά,και τα αγενή του κόσμου και τα εξουθενημένα εξέλεξεν ο Θεός, και τα μη όντα, διά να καταργήση τα όντα,διά να μη καυχηθή ουδεμία σαρξ ενώπιον αυτού.Αλλά σεις είσθε εξ αυτού εν Χριστώ Ιησού, όστις εγενήθη εις ημάς σοφία από Θεού, δικαιοσύνη τε και αγιασμός και απολύτρωσις·”

Σε έναν κόσμο υλιστικό η πνευματικότητα περιθωριοποιείται και αποβάλλεται αλλά όχι για πάντα. Η πνευματικότητα θα νικήσει τον υλισμό. Η πνευματικότητα ζει πάντοτε, η ύλη πεθαίνει. Οι αντιξοότητες,ας μη μας πτοούν,το πνεύμα του Θεού δεν αντιμετωπίζεται απο την ύλη, δεν μπορεί να εμποδισθεί. Είναι το έργο του Θεού που θα παρουσιαστεί τέλειο, ολοκληρωμένο και μεγαλειώδες την κατάλληλη στιγμή.

Εργαζόμαστε σήμερα στον αγρό Του και αν εργαζόμαστε πιστά και φρόνιμα το θέλημά Του, τότε ας μην έχουμε αμφιβολία ότι το έργο του Θεού δεν θα πετύχει , και το όραμα Του δεν θα πραγματοποιηθεί. Ότι έχει πει ο Θεός θα γίνει, το μεγαλείο της ένωσης όλων των πιστών Του και του λαού Του μαζί Του. Ας μη νομίσει κανένας ότι βραδύνει ο Κύριος την υπόσχεσή Του, αλλά μακροθυμεί για να μη απολεσθούν κάποιοι ακόμα που είναι πλησίον αλλά να μετανοήσουν και να εισέλθουν στην βασιλεία Του. Για τον Θεό ο χρόνος είναι ανύπαρκτος, έχει εξαερωθεί και έχει παραδώσει την μετρική δύναμή του. Για μας είναι ισοπεδωτική η δύναμη του χρόνου,όχι όμως στον αιώνιο Θεό. Ας μη μας ξεφεύγει ότι για τον Θεό μία ημέρα είναι ως χίλια έτη και χίλια έτη ως ημέρα μία.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 14:02
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB