cd  ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΕΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΕΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 23:12

Στις πόλεις της Ελλάδας & της Ευρώπης ο λαός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης καυχιέται στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός... Είναι η δύναμή μας λέγει,και διαλαλεί έτσι, ότι και καλά έχει το ακλόνητο άλλοθι αφού ο λαός εν συλαλλητηρίοις  στηρίζει τις επιλογές του...

Είπα να δω απο περιέργεια ποιοί είναι αυτοί που διοργανώνουν στο όνομα του λαού αυτές τις συγκεντρώσεις και βρήκα π.χ σε μιά πόλη της ελλάδος η τοπική οργάνωση νεολαίας Σύριζα ,αλλού μιά οργάνωση ανταρσία συμμετείχε στο συλαλλητήριο υπέρ της κυβερνήσεως και ενάντια στο eurogroup...
Επίσης απο ομογενείς στο εξωτερικό το κάλεσμα για συλλαλητήριο συγκέντρωση σε διάφορες πολεις του εξωτερικού(προσκλητήριο κάλεσμα απο Σύριζα Βρεταννίας στο Λονδίνο) όπου και εκεί διακρίνονται σημαίες του Σύριζα μαζί με ελληνικές...Αξιοσημείωτο μιά ταμπέλα όπου ήταν σύνθημα "χρειαζόμαστε ένα σύριζα στην ευρώπη"...και στην άκρη είχε αριστερίστικη υπογραφή.Επίσης η οργάνωση Εκκληση της Νάντης με μοτό "Είμαι Ελληνας από αλληλεγγύη"η οποία πολύ πριν τις εκλογές είχε προσκαλέσει τους "Φιλέλληνες" όλων των χωρών να θεωρήσουν τον εαυτό τους Ελληνα σε ένδειξη αλληλεγγύης κατά των εκφοβισμών όπως έλεγε σε περίπτωση που η Ελλάδα θα διάλεγε να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία...
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο καταλαβαίνεις ότι ξεσηκώνουν τον κόσμο οι κομματικοί μηχανισμοί τύπου "Είμαι Ελληνας από αλληλεγγύη" στο εξωτερικό που απο τα ίδια τα λεγόμενα τους φαίνονται κομματικοί υπερασπιστές και διαφημιστές του σύριζα.Μάλλον όπου ακούς τη λέξη ελληνική αλληλεγγύη ή "είμαστε όλοι έλληνες" να σκέφτεσαι πως είναι εγγύτερη η πλάνη της πατριδοκαπηλείας παρά η υπεράσπιση του φτωχού και του αδικημένου.

Δεν είναι λοιπόν οι απλοί άνθρωποι που διαδηλώνουν αλλά οι αγόμενοι και φερόμενοι οχλικοί μαζάνθρωποι που προβάλλουν την κομματική πιστευτική τους υποκαθιστώντας τεχνηέντως την βουλή όλου του ελληνικού λαού,και έτσι αναλαμβάνουν να διακινήσουν τους "ούτω ευπειθώς βοήσωμεν" που σπρώχνουν και σπρώχνονται μέσα στο πολτό όπου πάνε όλοι εν συγκεντρώσει ...
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι μακράν διαμένοντες απο την πάτρια γη εύκολα παρασύρονται εύκολα απο εθνικιστικά παραληρήματα των δήθεν προστατών κομματικών κομισσάριων που εκμεταλλεύομενοι την νοσταλγία της ξενητειάς συσπειρώνουν εύκολα τα πλήθη των ομογενών,μεταναστών σε συλαλλητήρια υπέρ των κυβερνητικών επιλογών ανεξάρτητα αν αυτές είναι λογικές και ασφαλείς.Τελικά η ξενητειά δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ένα ανελαστικό κουκούλι εθνοθρησκευτισμού όπου εκεί προσλαμβάνουν οι ξενητεμένοι την χαμένη τους ταυτότητα ,να ανήκουν δηλαδή σε μιά πατρίδα ,θρησκεία, ανεξαρτήτως δικαίου,αληθινού,ηθικού τα οποία έχουν αντικατασταθεί με τα απαραίτητα πρόσθετα του εθνικολαικισμού...έτσι δουλαγωγούνται οι συνειδήσεις τους και έτσι γίνονται οι χειρότεροι συντηρητικοί, παραδοσιολάγνοι, πατριδολάγνοι, ξενοφοβικοί,αντινεωτερικοί,εθνοθρησκευτολάγνοι.
Ο εθνοπατριωτισμός είναι η σχεδία που πιάνεται η ναυαγισμένη κυβερνοαφρωσύνη,που έχει μόνο εργαλείο τη ντουντούκα να φωνάζει"όλα πάνε καλά και πάψε και κολύμπα"
Ας μη διαφεύγει τη ρήση του Samuel Johnhson ότι"ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων" Και ας προσέχουμε λίγο ότι ο εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ δεν απέχει πολύ απο τον εθνικολαικισμό...Το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα,των ναζί, είχε την αρχή του,γεννήθηκε απο το κόμμα εργατών σοσιαλιστών ,απο τον εργατικό σοσιαλαικισμό.,με επαναστατικό λόγο αριστερίστικης κατεύθυνσης,κόντρα στην ξενική εβραιοκαπιταλιστική φόρμα των πλουτοκρατών με ταυτόχρονη υπερτόνωση της λαικής ευημερίας και του λαού στην εξουσία...

Η εθνικιστική ταυτότητα ως ταφόπλακα δεν επιτρέπει οποιαδήποτε αμφισβήτηση,αντίδραση,κριτική διαφοροποίηση. Προβάλλεται το εύηχο σύνθημα "όχι αριθμοί αλλα άνθρωποι ",όμως δεν αντιλαμβάνονται το προφανές ότι η εθνικιστική ταυτότητα είναι ταυτάριθμη γιά όλους τους δικαιούχους του προγράμματος πειθαναγκαστικής εθνοδουλικότητας...τελικά ο άνθρωπος κατάντησε μιά υπογεγραμμένη δήλωση ελληνορθοδοξοφροσύνης,ένα κουρδιστό παπαγαλάκι κατάλληλο για πάσαν χρήση εθνικιστικού συμφέροντος.

Ο Κοραής έλεγε για όλους τους προγονολάτρες και πατεροκαυχωμένους και πράττοντες ουδέν άξιον προσωπικής ευγένειας ότι είναι οι εκ μνημάτων ευγενείς.Τους πειράζουν τα έξωθεν μνημόνια αλλά όχι τα έσωθεν μνημόσυνα, επειδή τα κόλυβα είναι τα μόνα παράγωγα της αεργίας τους καθόσον απαραίτητα για να εκτρέφουν την ματαιοταυτότητά τους.

Δυστύχημα διαχρονικό η πνευματική πτωχεία των Ελλήνων ήτις είναι η αιτία πάντων των δεινών!Προσπαθούσε ο δόλιος Κοραής να ευαισθητοποιήσει τον Έλληνα εις την καταπολέμηση της μάστιγας της εκούσιας αργίας που τον παραδέρνει διαχρονικά λέγοντας..."ασυγκρίτως μεγαλυτέρα ελεημοσύνη να κόπτη τις τας αιτίας της πτωχείας,παρά να τρέφη πτωχούς.Η πτωχεία προέρχετααι πολλάκις απο εκούσιαν αργίαν,παρά απο τα κοινάς της πατρίδος συμφοράς,αργοί και πτωχοί εκεί μάλιστα ευρίσκονται πολλοί,όπου δεν είναι τέχναι,ουδ'επιστήμαι ,όπου δεν βασιλεύουν νόμοι χρηστοί." Προλεγόμενα στους αρχαίους συγγραφείς Αδ. Κοραή τόμος Δ΄ και ως παραπομπή το εξής < Εις τας Αθήνας ούτε πτωχός,ούτε ψωμοζύτης ευρίσκετο,εις όσον οι Αθηναίοι εκυβερνώντο απο νόμους χρηστούς...αλλά των καλών του Σόλωνος νόμων η καταφρόνησις,και της χρηστής των νέων παιδείας η αμέλεια εγέμισεν έπειτα (ως λέγει ο Ισοκράτης) και τας Αθήνας απο ψωμοζύτας.> Σοφή η θέση περι του ευημερούντος ανθρώπου που μπορεί να γίνει μόνο ο ενάρετος -χρηστός άνθρωπος! Θέση απόλυτα συμφωνούσα με τον Λόγο του Θεού που βεβαιώνει..."Δεν είδα δίκαιον να πεινά ούτε το σπέρμα αυτού να ζητάει άρτον" Ψαλμοί Του Δαβίδ!

Επίσης λέγει ο Κοραής για το τότε απελεύθερο νεοσύστατο κράτος της Ελλάδος προς τους νέους φιλομούσους(μέλλοντας αναλαμβάνειν την διακυβέρνηση)" ότι η Πατρίς μέλλει να ζητήσει νόμους απο σας. Πως έχετε λοιπόν να διδάξετε τους άλλους την δικαιοσύνη και την αρετήν,πως έχετε να τους μάθετε τα καθήκοντα του χρηστού πολίτου...εάν πλανάσθε,ως αγριάνθρωποι,ή μάλλον ως ανήμερα θηρία,εις τον σκοτεινότερον λαβύρινθον της ανομίας; ".

Ποιά άραγε φόντα περί χρηστότητας έχουν οι εκλεγμένοι αυτοκαυχώμενοι άθεοι,αντίθεοι,ανάξιοι όντες ως μη σεβόμενοι την αξιότητα του Χριστού;Τελικά δεν είναι παράδοξον πως ένα κατά Χριστόδουλον 97% ελληνορθόδοξων ελλήνων αυτοονομαζομένων χριστιανών εξέλεξαν κυβέρνηση αθέων...Πρωθυπουργός άθεος,υπουργός εξωτερικών άθεος,υπουργός οικονομικών άθεος...και μάλιστα εν καυχήσει αθεράπευτα άθεος. Κατά τον λαό και οι άρχοντες του,δεν είναι παράδοξον αλλά απολύτως αναμενόμενο.!
Το ερώτημα είναι όμως, ότι πως αυτό το πολυαφρονεμένο συνονθύλευμα μπορεί να ψελλίσει την έννοια της χρηστότητας ,να νομοθετήσει χρηστούς νόμους και το κυριώτερο να ποιήσει το ίδιο χρηστότητα όντα το ίδιο εκ πεποιθήσεως απειθές και ασεβές εις τον Χριστόν,του της χρηστότητας τελείου παραδειγματικού Διδασκάλου;

Άνθρωποι εθνικολαικιστές είναι κλειστοί στο πραγματικά νέο,στο πραγματικά ελεύθερο,στο πραγματικά αξιόπιστο,κλειστοί τελικά στην πραγματική μεταρρύθμιση του πνεύματος που έχουμε ανάγκη όλοι ,ώστε να αλλάξουμε ,να απελευθερωθούμε απο το σαρκικό καύκαλο που έχει καλύψει όλους τους πόρους αναπνοής της επιδερμικότητάς μας.Έτσι χάνεται η αίσθηση πραγματικότητας απο τους μαζανθρώπους εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού...έτσι εύκολα καταντούν πατριδοθρησκόληπτοι,σκληροτράχηλοι αντί ευαίσθητούντες εις την διάκριση του αληθούς,του δίκαιου και κυρίως μη δεχόμενοι καν την υποψία αυτοκριτικής και αυτοελέγχου.
Δεν είναι τόσο αυθόρμητα όσα θέλουν να παρουσιάζουν τα μίντια...τα μιντιοπαπαγαλάκια της Ελλάδος είναι υπερχρεωμένα και θέλουν να δείχνουν μιά εξόχως οσφυοκαμπτική διάθεση σε ότι κυβερνητικά ευάρεστο, θετικιστικό, ελπιδοκάπηλο.

Xειρότεροι απο τους άθεους τους υποκρινόμενους θρήσκους είναι οι άθεοι που δεν κρύπτουν την ανομία τους αλλά καυχώνται και περιφέρουν την αφρωσύνη τους σαν σημαία. Αυτοί αποτελούν το άκρον άωτον της αγένειας,ως αγενέστεροι .Τι το παράδοξον αν τα ανδράποδα ζούν ζωή ανδραπόδων.Όμοίως και οι άφρονες εκ των λόγων τους κρίνονται ως άφρονες .Ο απ.Παύλος λέγει χωρίς Θεό είμασταν πλανώντες και πλανώμενοι,μισητοί και μισούντες αλλήλους .
Όλα αυτά χωρίς Θεό τα πράττουν οι άφρωνες που διαλαλούν την αφροσύνη τους ,ούτε αυτό δεν αντιλαλμβάνονται να κρύψουν το αισχρόν εστί και λέγειν τους. 
Καυχώνται ως άθεοι δηλαδή ομολογούν ότι πάνε κατά Διαόλου και θέλουν να παρασύρουν τους αμαθείς αφελείς και αστήρικτους εις τον ίδιο με αυτούς υπόνομο...Πονηροί όντες και γόητες θέλουσι προκόψει επι τα χείρω .Επι τα χείρω είναι ίδιον των ζώντων μετα των χοίρων.

Ηφανίσθησαν..."επειδή η γλώσσα αυτών και τα έργα αυτών είναι ενάντια εις τον Κύριον...η όψις αυτών μαρτυρεί εναντίον αυτών,και κηρύττουν την αμαρτίαν αυτών,ως τα Σόδομα,δεν κρύπτουν αυτήν.Ουαί εις την ψυχήν αυτών" Ησαίας γ΄,8-9

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015 01:22
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB