cd  ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΚΟΣΜΙΩΤΑΤΗΣ!
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΚΟΣΜΙΩΤΑΤΗΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 00:29
Όταν οι άφρονες και οι χλευαστές καταστρέφουν και ερημώνουν τον συνάνθρωπό τους επικαλούμενοι δικαιοσύνη, δημοκρατία, τότε πρέπει όλοι εμείς να φύγουμε στα βουνά.Και το χειρότερο οι άφρονες άνθρωποι έχουν όλο το κακό πάνω τους, αυτοανακη-ρύσσονται επαναστάτες του τίποτα και του χάους , με προξέχουσα αρετή την δειλία και την ανωνυμία κρυβόμενοι πίσω απο μάσκες και μαντήλια.
Τι να περιμένει κανείς απο μιά κοινωνία που βασιλεύει η ανηθικότητα, η ασέβεια,η αδικία, η διαφθορά, η εξάρτηση, η υποκρισία, η ψευτιά, η ανομία... Όταν οι διαφθορά και η πολιτική κατάντησαν ταυτόσημες έννοιες Όταν οι θρησκόληπτοι υποκριτές ηγεμονεύουν , όταν οι ανήθικοι καθοδηγητές ευημερούν.

O κάθε άνθρωπος στο μέτρο που του αναλογεί δεν μετανιώνει για το κατάντημά του,δεν θέλει να διορθωθεί,δεν ζητάει να μάθει το καλό.δεν έρχεται στο φως γιατί μέσα στο σκοτάδι έχει βολέψει την εσωτερική του διαφθορά .
Λέγει είμαι σοφός ,είμαι δυνατός, είμαι καθαρός, είμαι πιστός, είμαι δίκαιος, είμαι καλός , είμαι φύλακας και προστάτης, είμαι οδηγός, είμαι ζωντανός, είμαι... θεός.

Όμως οι πράξεις έχουν σημασία και όχι τα λόγια , εθελοτυφλεί χαιδεύοντας τον εγωισμό του με αποτέλεσμα να μη αντιλαμβάνεται το κατάδηλο ,ότι δηλαδή είναι γυμνός, άδικος, κακός, χλευαστής, ανόητος, βρωμερός, υποκριτής, ανήθικος, βλάσφημος, αχρείος, νεκρός.

Η αδέσποτη εξαρχεία του ανέκαθεν οπισθοδρομίου και σήμερα και πάντα παραγγέλει στους ασπόνδυλους παραπαιδευόμενους ενηλυκόπαιδας:εισέλθετε στο σοκάκι των ασεβών,και πηγαίνετε στην οδό των πονηρών...διότι αυτοί είναι που δεν κοιμούνται,εάν δεν κακοποιήσουν,και ξαγρυπνούν μέχρι να υποσκελίσουν επειδή τρώνε ψωμί ασεβείας και πίνουν κρασί καταδυναστείας.

Τα παιδία πεζοδρομιεί...η ζωώδης μπαχαλοπαιδεία όζει..
Πάντες οι εξ αχρείων ορμώμενοι μετά επιτυχή δοκιμασία απονέμουν εις εαυτούς το πτυχίον της ευφρόσυνης παράνοιας.
Διαγωγή κοσμία των παμπαίδων της εθνικής ομάδας μπαλαμουτίου-μπαρμπουτίου ,παιδία ενός κόσμου που τους εγγράφει- άνευ εξετάσεων- στην ανωτάτη σχολή εμφιάλωσης μπαρουτίου...με την εντολή:Μολότ-οφ λαβέ! Πάρε και συ μιά μολότωφ και τρέχα,και πέτα τη όσο πιό ψηλά,όσο πιό ωραία ,με κρότο και με λάμψη...έτσι μόνο προωθείσαι και αναδεικνύεσαι ως γνήσιο εκφαυλιστήριο θύμα της διαφθείρουσας κοινωνίας των αθλίων.

" Έως πότε, μωροί, θέλετε αγαπά την μωρίαν, και οι χλευασταί θέλουσιν ηδύνεσθαι εις τους χλευασμούς αυτών, και οι άφρονες θέλουσι μισεί την γνώση; ...καταφρονείτε πάσας τας συμβουλάς και τους ελέγχους της σοφίας δεν εδέχεσθε· διά τούτο και η σοφία θέλει επιγελάσει εις τον όλεθρόν σας· θέλει καταχαρή, όταν επέλθη ο φόβος σας. Όταν ο φόβος σας επέλθη ως ερήμωσις και η καταστροφή σας εφορμήση ως ανεμοστρόβιλος, όταν η θλίψις και η στενοχωρία έλθωσιν εφ' υμάς· τότε θέλετε επικαλεσθή την σοφία , αλλά δεν θέλει αποκριθή· επιμόνως θέλετε την εκζητήσει, αλλά δεν θέλετε ευρεί."
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 00:42
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB