cd  ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ...ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΑΡΚΑ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ...ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΣΑΡΚΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 00:10
altΟι απειθείς άνθρωποι ενδύονται την διάτρητη τήβεννο της θρησκευτικής αυτοδικαίωσης και έτσι ότι και να φορέσουν θα είναι γυμνητεύοντες ,και θα περιφέρουν το σαρκίο τους κομίζοντες την ασχημοσύνη της γυμνότητάς τους.Είτε λευκό,είτε καρδιναλί και να φορέσουν...πάσα η δικαιοσύνη τους είναι σαν το ρυπαρό ιμάτιο.Οι σκώληκες της σαρκικής ρυπαρότητας δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διατρυπούσι τα πλυμένα με λουλάκι, λευκά ιμάτια...όσο και χονδρά κι αν είναι.Όσα κομψεύομενα λευκά παλτά κι αν φορούν,δεν αποφεύγουν τους μαύρους μώμους, τις κηλίδες τις κατάσπαρτες στα χειροποίητα της απείθειας και της υποκρισίας.

Θα μουπει κάποιος γιατί δεν φορούν μαύρο ώστε τουλάχιστον να μη φαίνεται η κίνηση των μαμουνιών...Δεν μπορούν ,κωλύονται απο την θεσμοθετημένη διαφορετικότητα της θρησκευτικής εξουσιαστικής κολεξιόν. Το αντίπαλο δέος στο ένδυμα μόνο , όχι στη γνώμη...οι άνθρωποι με τις μαυροκελεμπίες είναι πλέον δόκιμοι εις την κρυπτοασέβεια ώς έχοντες σύμβασιν αορίστου χρόνου με μαυρο-μώμους και τις σκοτο-κηλίδες.

Είναι να απορεί κανείς,γιατί επιλέγουν διαφορετικά χρωμο-ενδύματα αφού έχουν ίδια σά(ρ)ξ χρωμοσώματα;Οι λύκοι λένε ,ότι αλλάζουν μόνο τρίχα,γνώμη όμως δεν αλλάζουν!Μόνο οι άφρονες ενδιαφέροντε περισσότερο για το ρούχο τους παρά για το σώμα τους...ποιός άρρωστος βαρειά,γεμάτος έλκη σεσηπότα,θα τον ενδιέφερε να φοράει ρούχα πολυτελή,μάλιστα υψηλής ραπτικής τέχνης,στην τρίχα δηλαδή...Ενα απο τα δύο θα σημαίνει και τα δύο...η δεν έχει σκόπιμα συναίσθηση της σάπιας κατάστασής του,είτε την υπερκαλύπτει ενδεδυμένος την ασπρόμαυρη ωραιοφανή ευσέβεια.

Λευκό-μάυρο:αντίθεση στο ένδυμα,όχι στο σώμα! Σώμα ίδιο ρυπαρό γεμάτο λέπρα και δυσωδία..Τι να τα κάμεις τα προικιά και τα σκουτιά όταν είσαι homo sapius!Το ένδυμα-η προβεβλημένη διαφορετικότητα του θρησκευτικού δεσποτισμού σημειοδοτεί την αναγκαία οριοθέτηση των ανηκόντων φέουδων και την μοιρασιά επι της πίτας του θρήσκου όχλου...
Είναι οι διαφορετικού χρώματος επιπλέουσες σημαδούρες που έχουν δέσει τα δουλεμπορικά της θρησκευτικής αποικιοκρατικής κηδαιμονίας των απανταχού ιθαγενών...

Ομως αξία έχει τι λέγει ο Λόγος του Θεού και όχι τι λένε οι μυθολοπλασίες των σφετεριστών της αποστολικής διαδοχής...
Ο Θεός Είναι Εκείνος που ενδύει τους ιερείς Του ,ας μη βαυκαλίζονται οι αυτόκλητοι ιερείς του κόσμου τούτου,οι ψωνίζοντες συνολάκια  στην οτ κουτύρ της θρησκευτοκουλτούρας. Στον Ψαλμό ρλβ λέγει ο Θεός για τους ιερείς της δικής Του πόλης Του,-δεν λέγει για καμιά πόλη του Βατικανου ,ούτε καμιά Πόλη του Φαναρίου-,μιλάει ο θεός και λέγει για τους εκλεγμένους υπ'Αυτού ιερείς και όχι απο τα κονκλάβια των ανθρώπινων ματαιοδοξιών-μόνο τους δικούς Του που κάμουν το θέλημά Του ,αυτούς θέλει ενδύσει σωτηρία ,τους δε εχθρούς, του κεχρισμένου Του,θέλει ενδύσει αισχύνην.

Σιγά μην πήγε ο λευκός Πάπας να δει τον Ερντογάν...κύριο μέλημά του ήταν να πάει να συνδοξασθεί με τον άλλο μαύρο οικουμενάρχη...και καλά να τιμήσουν το είδωλο του αγ Ανδρέα, το οποίο χειροτόνησαν όπως και το είδωλο του αγ.Πέτρου ως συνιδρυτικά μέλη των εγκοσμίων τους ανθρωποθρησκειών. Στο Φανάρι τιμούν την δικεφαλικότητά τους οι συστημικοι σφετεριστές της αποστολικής διαδοχής, οι λόγω και έργω αρνητές της αποστολικής διδαχής.
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:25
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB