cd  ΦΙΛΑΪ,ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΜΑΪΟΣ  2021   

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΦΙΛΑΪ,ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Δευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 20:54

altPhilae -Φίλαϊ είναι το όνομα που έδωσαν οι αρχιερείς του μαμωνικού ιερατείου στο αποσταλέν πλυντήριο του μαμωνά της αδικίας για να ξεπλύνουν την ακαθαρσία της απερίγραπτης σπατάλης μαμωνά στα ελληνικά, money στην ευρωπαική γλώσσα.
Φίλια προσκείμενοι ήταν ανέκαθεν όλοι οι υποτελείς, στο ιερατείο τους, ειδωλολατρικοί λαοί ...εξευμενίζοντας τους κατασκευασμένους υπο των "ιερέων" θεούς με τη κατασκευή Ναών!

Τέτοιο ήταν το Φίλαϊ ή Φίλαι όπως το γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες-Τέμπλο λατρείας της Ίσιδας στο νοτιότερο μέρος του Νείλου. Η Ίσιδα ήταν η μεγαλύτερη Αιγύπτια θεά που όμως ,γίνεται παγκόσμια θεότητα μέσω της Ρωμαικής αυτοκρατορίας αλλά και μέσω των ναυτιλομένων εμπόρων ...γίνεται παντού με παραλλαγές,το αγαπημένο είδωλο των λαών, η ονομαζομένη θεά του ουρανού ή μητέρα θεών. Η Ίσιδα ταυτίζεται με την Δήμητρα προστάτιδα της Γεωργίας, αλλά και με την Αφροδίτη, θεά του έρωτα, του γάμου και προστάτιδα των γυναικών.Στην ακμή της η θεά είχε τους δικούς της ιερείς και πολλούς ναούς.

Στη νήσο Φίλαι του Δέλτα του Νείλου υπήρχε ο μεγαλύτερος ναός της, ο οποίος μεταφέρθηκε στη νήσο Αγκιλκία στην περίοδο 1975-1980. Στην κοιλάδα του Νείλου, η λατρεία της θεάς διατηρήθηκε περίπου έως τον 6ο αιώνα, όταν επί αυτοκράτορος Ιουστινιανού, ο ναός των Φιλών, στο νοτιότερο άκρο της χώρας, μετατράπηκε σε χριστιανικό ναό. Κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο, τελούνταν προς τιμήν της θεάς μεγάλες εορτές και λαμπρές λιτανείες, γνωστές από τις περιγραφές του Απουληίου, όπως άλλωστε και οι τελετές μύησης της λατρείας της. είναι τυχαίο το όνομα που διάλεξαν να δώσουν στο ηλεκτρονικό "πλυντήριο" που στείλανε στον κομήτη νούμερο Π67 για να εξευμενίσουν -συμφιλιωθούν με τους κομήτες και γενικά τις ουράνιες πέτρες-πλανήτες απο τις οποίες είπαν μιάς και κινδυνεύουμε απο δαύτους, καλύτερα να τους εξευμενίζουμε προτείνοντας χέρι φιλίας.

Θυμίζει την εποχή της αρχαίας Ρώμης,της κοσμοκράτειρας όπου συνέβαινε κάτι απρόσμενο και ανησυχητικό ...τότε το 205μ.Χ γινόταν λόγος για "συχνές πτώσεις λίθων"που αναμένονται εντός του έτους και εσπείρουν στους πολίτες εντονότατα αισθήματα θρησκευτικού δέους...η Σύγκλητος λαμβάνει μέριμνα για τα θαύματα και παραγγέλει να συμβουλευθούν τα σιβυλλικά βιβλία και τελικά παίρνουν χρησμό ότι για να απαλλάξουν την ιταλική γη απο τον ξένο εισβολέα πρέπει ακολουθώντας τον Συβιλικό χρησμό, να φέρουν την Ιδαία Μητέρα εκ Πεσσινούντος ,την μητέρα των Θεών όπως την αποκαλούσαν για να γλυτώσουν απο τις ιερές πέτρες που έπεφταν εξ ουρανού. Και έτσι πάνε στην Πέργαμο και παίρνουν την ιερή λίθο ,λίθο όπου οι κάτοικοι λέγανε ότι ήταν η Μητέρα των Θεών...Λογικό αφού πεσσινούς παρέπεμπε στο πεσείν δηλ στη πτώση,εύκολο να μαντεύσουμε, τι πτώση; λίθων !

Το θέμα είναι με το Φίλαϊ...αφού ξέρουν οι άνθρωποι ότι είναι χώμα, ήταν ανάγκη να πάνε στον κομήτη να βρούνε χώμα και πέτρες για να δούνε τι; προφανώς έχουνε πτώση μυαλού, εκροή φαιάς ουσίας που πάνε πάντα μαζί με την λίθινη καρδιά τους. Δεν σκέφτονται και λίγο έξυπνα ...ας πάρουν λίγο απο την πετρώδη καρδιά τους μήπως και ελαττώσουν την οργή που θησαυρίζουν για την αμεταννοησία τους!

Επινόησαν οι ιερείς λοπόν τη σωτηρία απο τους μετεό ...και ο προσφορότερος τρόπος ήταν η θέσπιση μιάς "ιερής πέτρας" και την οποία αποκάλεσαν Μητέρα των Θεών,ή Μητέρα του ουρανού,η παντάνασσα των αστέρων ή πλατυτέρα των ουρανών επι το διαχρονικότατον...Προχθές που προσ-κομητι-ώθηκε το Φίλαϊ στον νούμερο π67 κομήτη άκουσα απο το ραδιόφωνο να λένε ότι αυτό το επίτευγμα είναι απο το πλέον ευγενή για τον άνθρωπο,είναι ακόμα για την ασφάλεια των μελλοντικών ανθρώπων, γιατί με γνώσεις που θα πάρουν απο την φύση και τη δομή των αρχαιότατων κομητών, θα μπορούν να θωρακίσουν τη γη απο πιθανή πτώση μετεωρίτη τεραστίων διαστάσεων απο τον οποίο δεν θα γλύτωνε ίσως η ζωή επι της γης...Κι αυτό το ισχυρίζονται επειδή λένε ότι στο διάστημα ύπαρξης της γης έχει συμβεί τουλάχιστον 2 φορές η επανεκκίνηση της γης μετά απο τεράστιας μορφής μετεωρίτες που έπεσαν επι της γης στο μακρυνό παρελθόν...

Ας επισημανθεί ιδιαιτέρως ότι ο ο Πλούταρχος ερμήνευε το όνομά της Ίσιδας ως γνώση! Αυτή προφανώς τη γνώση θέλανε να υπηρετήσει το Φίλιαϊ...ένα ιπτάμενο ναίδριο αφιερωμένο στη λατρεία της άθεης γνώσης ,μιάς γνώσης ψευδεπίγραφης και απατηλής αφού στηρίζεται στην εγωιστική εσωστρέφεια των ανθρώπων που δεν ζητούν τη σοφία του μόνου αληθινού Θεού αλλά τη σοφιστεία της ανθρώπινης ελλειματικότητας και ματαιοδοξίας. Ο Σωκράτης αλλά και ο Πλάτων εκφραζόντουσαν για τους ποιούντες την σοφιστική τέχνη (πλέον δόκιμος όρος …σοφιστικό τέχνασμα) με τα χειρότερα περιφρονητικά λόγια,ως αναξίως κατέχοντας ,ως γνώμη έχοντας και όχι βέβαια γνώση...,τους καταμαρτυρούσαν ότι δεν είχαν καν γνώση του αντικειμένου στο οποίο αναφέρονταν ,στην ουσία ήταν λειτουργικοί ιερείς του ψεύδους…Αυτοί ήταν που με καταπειστικούς σοφιστικούς λόγους έπειθαν τους αμαθείς και αστήρικτους, που δημιουργούσαν πιστευτική όχι όμως και διδακτική ,ως επαίοντες δοκησίσοφοι, διότι δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια , κάτι που εκ των προτέρων είχαν αποποιηθεί τη δυνατότητα να την γνωρίζουν…Ένα μοιρολατρικό δηλ. αξίωμα για να είναι ελευθεριάζοντες στην κατασκευή οποιαδήποτε φαινομενικών αυθεντιών και μυθευμάτων. Δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια,το δίκαιο,το καλό,το ηθικό,η αρετή αλλά η εξύψωση του εαυτοκεντρικού-πελατοκεντρικού συστήματος,γι αυτό και αρέσκονταν στις αερολογίες μιάς και δεν πλήρωναν αλλά πληρωνόντουσαν για να συμβουλεύουν ως επαίοντες επι παντός επιστητού. Συστημικοί αρχοντουπάλληλοι ενός ψευδεπίγραφου -υπερήφανου και μυθομανούς κοινωνικοθρησκευτικού συνοθυλεύματος ...

Κάτι έχουν ψυλλιασθεί οι αστρονόμοι-οι ιερείς της διστημικής Ίσιδας , οι αρχιερείς της σοφιστικής αερο-γνώσης,όχι δα απο τον Θεό ότι θα έλθει η καταστροφή, αλλά απο κάποιους αστεροειδείς ,που ναι μεν δεν μπορούμε να τους αγνοήσουμε όπως τον Θεό, αλλά μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε με τα εργαλεία μας τύπου Φίλαϊ ,που απ' ότι έχω καταλάβει καθοδηγείται επιστημονικά απο ηλεκτρονικό σύστημα που το έχουν ονομάσει -καθόλου τυχαία-...Όσιρι -δηλαδή ένα ολόκληρο μικρο-οπλοστάσιο,κάτι σαν φετίχ που παραπέμπει στο ελληνο-ρομαιστί και όχι μόνο "πάρε μιά Παναγιά μαζί σου" για να σε φυλλάει και να σε καθοδηγεί στους ασύνετους δρόμους του χαομεταιωρίζειν!

Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι ,όλα αυτά περί πτώσης των μετεωριτών επι της γης, αλλά εμένα μου θυμίζει αυτό που λέγει ο Θεός στο Λόγο Του..."Και ιδού, έγεινε σεισμός μέγας, και ο ήλιος έγεινε μέλας ως σάκκος τρίχινος και η σελήνη έγεινεν ως αίμα, και οι αστέρες του ουρανού έπεσαν εις την γην, καθώς η συκή ρίπτει τα άωρα σύκα αυτής, σειομένη υπό μεγάλου ανέμου, και ο ουρανός απεχωρίσθη ως βιβλίον τυλιγμένον, και παν όρος και νήσος εκινήθησαν εκ των τόπων αυτών·και οι βασιλείς της γης και οι μεγιστάνες και οι πλούσιοι και οι χιλίαρχοι και οι δυνατοί και πας δούλος και πας ελεύθερος έκρυψαν εαυτούς εις τα σπήλαια και εις τας πέτρας των ορέων, και λέγουσι προς τα όρη και προς τας πέτρας· Πέσατε εφ' ημάς και κρύψατε ημάς από προσώπου του καθημένου επί του θρόνου και από της οργής του Αρνίου, διότι ήλθεν η ημέρα η μεγάλη της οργής αυτού, και τις δύναται να σταθή;" Αποκάλ 6,12-17

Ένας δόλιος κομήτης που τον βρήκανε κάποιοι αστρονόμοι να περιφέρεται ασκόπως ...περιεργαζόμενος τα αλλότρια...κάποιοι απίθανοι τον βάλανε στο μάτι και χρόνια τώρα παλεύανε να του βάλουν ένα τσιπάκι 100 κιλών να κολλήσει πάνω του. Αν μπορούσε να μίλαγε ο κομμήτης θάλεγε τι μου κόλλησαν στη πλάτη αυτό το τσιμπούρι. Θάλεγε...εγώ πέταγα αμέριμνα...και ξαφνικά είδα ένα πλυντήριο να πέφτει πάνω μου, τι τους έκανα και βάλθηκαν να ξεπλύνουν τον μαμωνά της αδικίας , αυτό το γέννημα και θρέμμα που αυτοί οι ίδιοι σύστησαν..και θέλουν να με κάνουν και φίλο τους με το Φίλαι...Φαίνεται δεν έχουν φίλους εκεί κάτω και στείλανε ένα ηλεκτροστατικό καθρεφτάκι να με ευμενίσουν. Ήλθαν να με βρούν, πάνε μάλλον γυρεύοντας...δεν έχουν καταλάβει ότι εγώ μεν είμαι ξέμπαρκος στο σύμπαν, αλλά κάποιοι άλλοι ...όχι νάνοι σαν εμένα έρχονται καταπάνω τους με απίστευτη ταχύτητα...και τούτο δεν θα αργήσει απ' ότι φαίνεται λόγω της βασιλεύουσας ασέβειας που έχει φθάσει ή και προσπεράσει τη Σοδομική -Γομορρική τοιαύτη.

Έπρεπε να έχετε κάμει φίλους στην έρημη τη γη σας, με συνετή και δίκαιη διαχείριση εκ του μαμωνά της αδικίας, και όχι να σπαταλάτε δισμύρια στην φιλαυτία σας,στην φιλαρέσκειά σας ,φιλώντας τον φιλοτομαρισμό σας και αγνοώντας τον πτωχό και πένητα πλησίον σας...Έπρεπε να είσασθε φιλάνθρωποι όχι φιλομετεωριζόμενοι χάσκοντες στην ανεμοπορία του ασύνετου νοός σας , φιλόθεοι παρά φιλήδονοι, όχι για να σας δεχθώ εγώ ή κάποιοι άλλοι κομμήτες όταν εκλείψετε αλλά να σας δεχθεί σαν φίλος ο Θεός, όταν εκλείψητε ...διότι πάντες θέλομε δώσει λογαριασμό για τη ζωή μας ενώπιον του θρόνου της δικαιοκρισίας του Θεού και τότε δεν θέλουμε εκφύγει με κανένα τρυκ Φίλαϊ αέρος- αέρος.
φ.σ
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 13 Δεκέμβριος 2014 23:23
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB