cd  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΡΑΝΑΘΟΔΡΟΜΩΝ
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

    
    ΜΑΪΟΣ  2021   

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΡΑΝΑΘΟΔΡΟΜΩΝ
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Παρασκευή, 22 Αύγουστος 2014 02:14

alt

Ο Δρόμος των Μαραναθοδρόμων είναι δρόμος αντοχής ,οχι υψηλών ταχυτήτων.,όχι πρωταθλητισμού...Αυτός ο δρόμος δεν έχει καμία γήινη δόξα,κανένα γήινο βραβείο...

Η σωματική γυμνασία των Μαραθονοδρόμων είναι καλή αλλά προς ολίγον ωφέλιμος,όμως η εν πνεύματι Χριστού εξάσκηση των Μαραναθοδρόμων είναι Δρόμος δύσβατος- αγώνας στήπλ μετ'έμποδίων, εν ερήμω και ανύδρω τόπω αλλά για πάντα ωφέλιμος.... Είναι ο δρόμος του Χριστού τεθλιμμένος,στενός,ανηφορικός ,γεμάτος αγκάθια,λάσπες, πέτρες παντού...Αν ασκείς μόνο το σώμα μπορείς να είσαι μαραθονοδρόμος,αν ασκείσαι κατά το Πνεύμα του Χριστού τότε δεν μπορείς να μην είσαι Μαραναθοδρόμος!

Τον δρόμο τον τελειώνουμε μόνο όταν τον τρέξουμε ολόκληρο εν Χριστώ , δι Αυτού και καλώς αλλά και νομίμως...Την μάχη την έδωσε και την κέρδισε ο Χριστός για μας ,και εμείς ,εν ευγνωμοσύνη καρδιάς έχουμε στα χέρια μας  την καλή αγγελία και δεν  μπορούμε να την παρακρατήσουμε απο τους πλησίον μας.. Ο Δαβίδ στους ψαλμούς αναφωνεί:"ιδού,δεν εμπόδισα τα χείλη μου, Κύριε, συ εξεύρεις.Την δικαιοσύνην σου δεν έκρυψα εντός της καρδίας μου·την αλήθειάν σου και την σωτηρίαν σου ανήγγειλα· δεν έκρυψα το έλεός σου και την αλήθειάν σου από συνάξεως μεγάλης" Το ευαγγέλιο, του Θεού το άγγελμα δεν μπορείς να το εμποδίσεις, να το συγκρατήσεις ,είναι χείμαρος η δύναμή του,είναι πλημύρα ασυγκράτητη... Πως να κρατήσω κρυμμένο, για τον εαυτό μου μόνο, το φάρμακο για τον καρκίνο,πως να κρατήσω το στόμα μου κλειστό ...η καρδιά μου η ίδια θα πετάξει και θα πάει να διαλαλήσει ότι ο Χριστός πρόσφερε τη ζωή Του για μας,πλήρωσε για τις δικές μας αμαρτίες για να τις εξαλείψει μιά για πάντα ... και όχι μόνο αυτό,η καρδιά ψηλώνει ακόμη πιο πολύ όταν φωνάζει ότι ο Θεός ανέστησε τον Χριστό απο τους νεκρούς και ακόμα ότι   και εμάς θέλει αναστήσει εν τη εσχάτη ημέρα!
Δεν υπάρχει περίπτωση να σωπάσω ,θα τρέξω και θα φωνάξω : Μαρανάθα , ο Κύριος έρχεται!,είναι κοντά,πλησιάζει!

Το συνέδριο των Μαρανοθοδρόμων θα είναι μιά όαση εν τη ερήμω. Είναι ανάγκη να υπάρχουν οι οάσεις για ανεφοδιασμό νερού και άρτου ζωής απο τους συνοδοιπόρους της ερήμου...Χωρίς Πνευματική όαση κινδυνεύουμε απο την ευκόλως εμπεριπλέκουσα κοινωνικοθρησκευτική ψευδόραση. Το σώμα εξαντλείται ,το Πνεύμα του Θεού μόνο ανανεώνει και αναπτερώνει....Ο αρχαίος Μαραθωνομάχος Φειδιπίδης έκαμε το καθήκον του με αυταπάρνηση,αλλά μόνος του δεν μπόρεσε ... μόλις είπε "Νενικήκαμεν" ξεψύχησε...εμείς όμως δεν είμαστε μόνοι ,μαζί με τον αναστημένο Χριστό μπορούμε να λέμε: ναί νικάμε και θα νικάμε και θα προχωράμε πάντα μπροστά ....Το σώμα μας έχει όρια αλλά το Πνεύμα του Θεού δεν δύναται να έχει...

Αν νοιώθεις αποκαμωμένος,πληγωμένος απο τις μάχες της ερήμου, μη τα παρατάς,έλα στην όαση,στη σκιά των Πτερύγων Του να αγαλιάσεις...υπάρχει άφθονο νερό της ζωής για όλους τους διψασμένους και περισσός άρτος ζωής για κάθε ένα που πεινάει για την δικαιοσύνη του Θεού.

Πόσον ωραίοι οι πόδες των ευαγγελιζομένων τα αγαθά ,των ευαγγελιζομένων την ειρήνη του Θεού,πετούν επι των ορέων οι της ωραιότητας οι ειρηνοποιοί!Το μήνυμα χαράς και συγχώρησης,ελπίδας και ανάστασης,σε κάνει και πετάς σαν το μικρό ελάφι θα χοροπηδάς

Χαρείτε νίκησε ο Χριστός για μας,χαρείτε για την απολύτρωση που πλησιάζει...Μαρανάθα έλα Χριστέ μου ξανά!Ο Λόγος Του απλώθηκε παντού σ'όλο το κόσμο και εμείς στα ίχνη του λόγου Του τρέχουμε ευαγγελιζόμενοι το τέλειο Αγαθόν της σωτηρίας Του.Ναι θα ξανάρθει ο Χριστός,το υποσχέθηκε...Θα ξανάρθει ο Χριστός για να γίνουν κήποι οι βραγιές πού'ναι οι νεκροί,να μη κυλούν τα βράδυα δάκρυα λυγμοί...Ναι δεν θα σταματήσουμε να τρέχουμε μπροστά μαζί Του,δεν θα γυρίσουμε ποτέ πίσω ,θα τρέξουμε με ανεκδιήγητη χαρά για να τελειώσουμε τον προκείμενο σε μας δρόμο της αποστολής και χάρης Του.

  Στο Χιλιομόδι στις εγκαταστάσεις Freeland ζήσαμε ένα συναρπαστικό πενθήμερο απο 27 εως 31 Αυγούστου 2014.Freeland ένα αποτύπωμα της Ουράνιας Promised land,μιά πανέμορφη κατασκήνωση μέσα στο δάσος,μια adventure sporting arena με όλα τα αθλήματα.Ενα άθλημα μόνο δεν είχε ...τον Μαραθώνιο! Αρκετό σε μας ο καθημερινός Μαραθώνιος της κακίας που βασιλεύει γύρω μας.

φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 21:06
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB