cd  23.564 ονόματα ανθρώπου!
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
23.564 ονόματα ανθρώπου!
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   

biblia

Ακούσαμε για την έκδοση τόμου με τίτλο " θεομητορικά προσονύμια" τον οποίο είχε επιμελήηθεί ο αποβιώσας  μητροπολίτης Κορίνθου Παντελεήμων Καρανικόλας.
Στον τόμο αυτό περιλαμβάνονται 23.564 ονόματα,προσονύμια,κλπ της παναγίας!

Απίστευτο και όμως αληθινό το νούμερο 23.564. Λίγο να σκεφτούμε 23.000 και βάλε για την μητέρα του Χριστού.. Όμως για τον Χριστό... υπάρχει κάτι ; τι έχουν γράψει άραγε; Τον επικαλείται κανένας ,ασχολείται κανένας ; Πως να ασχοληθούν με τον Χριστούλη...,ασχολούνται ψυχή τε σώματι με την μητέρα Του. Αποστασιασμένοι και μακριά απο τον Χριστό οι άνθρωποι αναζητούν  "Μέσα" για την μεσολάβηση αλλά το μόνο που επιτυγχάνουν  είναι να αυταπατώνται μέσα στην κραυγαλέα εθελοθρησκεία τους .
Ας μη νομίζει κανένας ότι υπάρχουν μέσα για να αποκτήσει κανένας τη χάρη του Χριστού. Ο Χριστός δεν είναι ο "χριστούλης σε εικόνισμα" που
σερβίρουν οι εγκάθετοι της θρησκοληψίας και ειδωλολατρείας,είναι ο αναστημένος Χριστός που ζει, σώζει,αλλάζει,ενώνει, οικοδομεί το δικό Του λαό,όχι τους τυχάρπαστους εθελοτυφλούντες και εθελοκωφεύοντες.Αλλά για να σκεφτούμε λίγο, πως είναι τώρα ο Χριστός στο όραμα του Απ.Ιωάννη στην Αποκάλυψη κεφ α΄,10-18

"
"Και εστράφην να ίδω την φωνήν, ήτις ελάλησε μετ' εμού· και στραφείς είδον επτά λυχνίας χρυσάς, και εν μέσω των επτά λυχνιών είδον ένα όμοιον με υιόν ανθρώπου, ενδεδυμένον ποδήρη χιτώνα και περιεζωσμένον πλησίον των μαστών ζώνην χρυσήν.

Η δε κεφαλή αυτού και αι τρίχες ήσαν λευκαί και ως μαλλίον λευκόν, ως χιών· και οι οφθαλμοί αυτού ως φλόξ πυρός, και οι πόδες αυτού όμοιοι με χαλκολίβανον, ως εν καμίνω πεπυρωμένοι, και η φωνή αυτού ως φωνή υδάτων πολλών, και είχεν εν τη δεξιά αυτού χειρί επτά αστέρας, και εκ του στόματος αυτού του εξήρχετο ρομφαία δίστομος οξεία, και η όψις αυτού έλαμπεν ως ο ήλιος λάμπει εν τη δυνάμει αυτού. Και ότε είδον αυτόν, έπεσα προς τους πόδας αυτού ως νεκρός, και επέθηκε την δεξιάν αυτού χείρα επ' εμέ; λέγων μοι· Μη φοβού· εγώ είμαι ο πρώτος και ο έσχατος και ο ζων, και έγεινα νεκρός, και ιδού, είμαι ζων εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν, και έχω τα κλειδία του άδου και του θανάτου. "


Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2016 20:50
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB