cd  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

         ΑΠΡΙΛΙΟΣ 
 2023       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
 3  5  6 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2020 23:15

Περι ανοχης διαφορετικότητας εις την Αλήθεια...η οποία δεν επιτρέπεται σε πνευματικούς ανθρωπους Αληθείας αλλά είναι στοιχείο εθελοθρησκευτικής σαρκικότητας ανθρωπων που δικαιολογούν την απείθεια και ευνοούν χωρίς να το καταλαβαίνουν την διαίρεση και φθορά του πνευματος ομοφροσύνης της Εκκλησίας του Χριστού
Διχοστασιες και σκάνδαλα ποιουν αυτοί που διαφοροποιούνται από την παραδοθεισα γεγραμμενη Διδαχή των Αποστολών..Έτσι αυτοί που μιλούν για ανοχή της διαφορετικότητας στην Εκκλησία στην ουσία επιδοκιμάζουν την είσοδο ψευδοδιδασκαλιων ανθρώπων εναντιωμενων στη Αλήθεια του Χριστου , όπως είναι κυριως το δόγμα της τριαδος και της σωτηρίας που δεν χάνεται...Ο απ.Παυλος παρακαλεί όχι να συνκλινουμε με αυτούς αλλά να εκκλινουμε από αυτούς.

Ανοχή στην Εκκλησία μιας κάποιας ίσως διαφορετικής αντίληψης επιτρέπεται μόνο σε θέματα που δεν φθείρουν το πνεύμα της Εκκλησίας.,δηλ σε θέματα μη κρίσιμα ητοι σε αυτά που δεν παραποιουν το πνεύμα της Διδαχής των Αποστολων.και εννοείται δεν ειδωλοποιουν τριαδικα τον Θεό και δεν παραπλανούν ή απατούν τους ακακους.

Όπως δεν επιτρέπεται διαφορετικότητα στην ηθική ! Το ίδιο ισχύει αν κάποιος υπεραμυνεται της διαφορετικότητας εις τον δογματισμό των ανθρωπων ευλογώντας στην ουσία την ανοχή εις την σχετικότητα της Αληθειας αποδεικνύοντας ότι και αυτός, όπως ολοι οι τα επίγεια φρονουντες ευκολα αγονται και φέρονται υπό τον άνεμο της γενικής ψευδοδιδασκαλιας που κατάδυναστευει τους αμαθεις και ανυπότακτους εις την γνώση και επίγνωση της αλήθειας του Θεού.
Διαφορετικότητα στην Αλήθεια σημαίνει ανοχή του ψευδους ! Όποιος επιμένει να διαφοροποιείται εις την Αλήθεια ομολογεί οτι ψεύδεται ή ότι δικαιολογεί το ψευδος.
 Οσον αφορά την λύπη που νοιώθει κάποιος οταν ακουει την διαμαρτυρία της Αληθείας εναντιον του Ψεύδους , αυτό ειναι λύπη κατα κόσμο που οδηγεί μαθηματικά στην απώλεια και εννοείται δεν είναι λύπη κατα Θεό διότι δεν γεννά μεταμέλεια ουτε μετάνοια .
Η κατα κόσμο λύπη που είναι προνόμιο των ασεβών εθελοθρήσκων του κόσμου τουτου γεννά ισχυρογνωμοσύνη,εναν ογκολιθο πεισματος και υπερηφανείας και βέβαια δεν μπορεί να φέρει σε κατάνυξη καμια λίθινη καρδιά καθώς σε λίθινες πορωμένες καταστάσεις δεν υπάρχουν πόροι εισόδου αληθείας .
 Στη λίθινη εθελοθρησκη καρδιά δεν υπάρχει χώρος μετανοίας αλλά ουδε δυναται να δημιουγηθεί καθώς η συναίσθηση της αμαρτωλότητας γίνεται μόνο σε σάρκινες καρδιές . Δεν εννοούν οι ασεβεις οτι πράττουν ασεβώς καθώς εχουν φροντίσει να αυτοδικαιώνονται...Οποιος δεν ακούει αλλά επιμενει εις την απειθεια είναι οντως διαφορετικός απο τον πιστό του Θεού... ειναι δηλ. πιστός δούλος ανθρώπων ...εις αυτό εγκειται η διαφορετικότητά του απο τον πιστό δούλο του Χριστού.
Διαφορετικοί ανθρωποι είμαστε οντες εν σαρκί ...ομως οι πνευματικοί δεν δικαιούνται να εχουν διαφορετικό πνευμα κατανόησης της Αληθείας. Με την ελευθερία που μας ελευθερωσε ο Χριστός δεν γινόμαστε εννοείται πάλι δούλοι ανθρώπινων ψευδοδιδασκαλιών.
Εκτός εαν νομίζουμε οτι είμαστε ελευθεροι ενω στην πραγματικότητα είμαστε δούλοι του κοινού-μολυσμένου υπο της σαρκός εθελοθρησκευομενου -δογματικού ανθρωπου.
Το πνευμα ελευθερίας του Χριστού βασιλευει στην Εκκλησία και εξυπακούετε οτι ελευθερία πνευματος δεν σημαίνει ασυδοσία η ανοχή ψευδοδιδασκαλιών στην συνάθροιση των αγίων του Χριστού.
Ο Χριστός ειναι ο βασιλιάς του Οικου Του και δεν επιτρέπει καμία ψευτικη και βλάσφημη διδασκαλία οπως ειναι του τριαδοθεϊσμού η οποία στρέφεται εναντίον της μοναδικότητας του Θεού και της μοναδικότητας του Υιού Του, να εισέλθει και να μολύνει τα μέλη της Εκκλησίας τα οποία οφείλουν να ειναι σε ομοφροσύνη Αληθείας κατα την Αποστολική εντολή: "Γίνεσθε πάντες ομόφρονες και μη υπάρχουν σχίσματα και αιρέσεις απωλείας μεταξύ σας "
Ο Χριστός δεν μας ελευθερωσε για να φρονούμε , οπως θέλει ο καθένας αλλά μας ελευθερωσε ωστε όλοι να εχουμε το αυτό πνευμα Χριστού ,να αγόμεθα μόνο απο το Δικό Του πνευμα της Αληθειας ήτοι να ειμαστε κατα πνευμα περιπατούντες- πνευματικοί άνθρωποι και οχι σαρκικοί οι οποίοι με πρόσχημα την ελευθερία απο ενα κελί δογματισμού των ανθρώπων να διαλέγουμε νέα κελιά δογματικής δουλαγώγησης της αυτάρεσκης σαρκός μας.
Δεν δικαιούται κανένας πνευματικά στρατευμένος να αρέσει στον εαυτό του αλλά να αρέσει στον στρατολογήσαντα και να ειναι ευπειθης και υπακουος στο νόμο της πίστεως της απαξ παραδοθείσας στους αγίους .Όλοι οι στρατευμένοι της Αληθείας μάχονται εναντίον του ψευδους και μεριμνούν για την οικοδομή της Εκκλησίας , δεν την φθείρουν,δεν την αλλοιώνουν ,δεν την γκρεμίζουν αλλά πετούν οτιδήποτε φθαρτό και σαρκικό και κρατούν το αφθαρτο που ειναι οτι είναι σύμφωνο με την οσιότητα της Αληθείας διότι μονο έτσι οικοδομείται η Εκκλησία του Χριστού.
φ.σ

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2020 23:38
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB