cd  O ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
spacer.png, 0 kB

alt

" Η έρημος και η άνυδρος θέλουσιν ευφρανθή δι' αυτά, και η ερημία θέλει αγαλλιασθή και ανθήσει ως ρόδον."

Ησαίας 35,1 

 
            ΜΑΡΑΝΑΘΑ!
     Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ
     ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΞΑΝΑ!

       
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022       

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27  28  29  30 
31            

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
O ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Συντάχθηκε απο τον/την Εκδότης   
Τρίτη, 01 Ιανουάριος 2019 15:58

Είναι να χαίρεσαι πραγματικά όταν συναντάς ανθρώπους με μιά ειλικρίνεια που ξεχειλίζει και ένα πραγματικά αδέσμευτο πνεύμα που αρνείται να υποταχθεί σένα σύστημα κοινοταφικό όπου όλοι "αλληλέγγυα" θάβουν εαυτούς και αλλήλους και μάλιστα το οξύμωρο είναι ότι το γενικό κοινάφιο δεν περιέχει μόνο εξουσιαστικά ανδρείκελα αλλά και επαναστατικά,αφού όλοι είναι εναντίον όλων ...

Και αυτό όχι για να σώσουν τον άνθρωπο, αλλά να ιδρύσουν μιά επαναστατική εξουσία .που θα θάψει τους κακούς πρώην εξουσιαστές...και μετά απο λίγο κάποιοι άλλοι εξουσιαστικοί θα θάψουν τους προηγούμενους επαναστάτες που σαν τη γαλλική επανάσταση είχαν γίνει οι χειρότεροι εξουσιαστές τρομοκράτες...για χάρη μιάς αιμοσταγούς δήθεν δημοκρατικής εξουσίας..,

Τελικά μόνο αυτοί που έχουν διδαχθεί από την ιστορία έχουν καταλάβει ότι όλες οι λαϊκές μαζικές επαναστάσεις ήταν ουτοπικές γιατί ήταν κι' αυτές βίαιες εκφράσεις μιας κοινωνίας που παράγει διεφθαρμένες κοινότυπες συνειδήσεις...Μιας καταδυναστευτικής κοινωνικής διαφθοράς που έχει εμποτίσει όλο το κόσμο διαχρονικά και ανεξαρτήτως εντοπιότητας.

Η μαζική επανάσταση είναι κι αυτή μορφή κοινωνικής εξουσίας...θάλεγα η πιό απατηλή γιατί όχι μόνο δεν ελευθερώνει αλλά και εξαπατά και γελοιοποιεί τα όνειρα και τις προσδοκίες των ανθρώπων που πιστεύουν σε σερβιριζόμενες ιδέες ότι κάποιοι άνθρωποι είναι καλύτεροι, εξυπνότεροι, προ πάντως αγιώτεροι ή και αγιώτατοι... και αφήνονται με αφέλεια στην κοινωνικο-θρησκευτική εξαπάτηση και την απώλεια που είναι γενικά και τελικά ο στόχος του εγκόσμιου κοινοταφίου.

Μόνο άτομα φιλαλήθη που δεν φοβούνται να δούν το φως μπορούν να καταλαβαίνουν κάτι που ο πολύς όχλος δεν λέει να νοήσει ...ότι όλα τα κοινωνικά-θρησκευτικά στρατόπεδα έχουν μιά κοινή ταμπέλα: ότι η εργασία απελευθερώνει...δηλ .η παραγωγή έργου εντός, η εκτέλεση διατεταγμένου έργου...κοινώς δουλική εργασιοθεραπεία για επίτευξη μιάς δήθεν ελευθερίας...πάντα εντός στρατοπέδου, εντός πλαισίου όπου όλα έχουν τη θέση τους ...το δημαρχείο,το δημοτολόγιο, η ενορία, το εργοστάσιο,το βουλευτήριο,η αγορά,το νεκροταφείο...

Τελικά για να μη μακρηγορώ μιά επανάσταση είναι αυτή που ελευθερώνει τον κοινωνικά δέσμιο άνθρωπο. Η προσωπική πνευματική του επανάσταση.Κι αυτό δεν γίνεται εξ ιδίων ημών ικανοτήτων αλλά την απαραίτητη συνέργεια απο κάποιον που είναι εκτός των διεφθαρμένων κοινωνιών μας.

Μόνο ο αναστημένος ζων και ενεργών Χριστός με το πνεύμα Του μπορεί να κάμει ολική επανάσταση πνεύματος του ανθρώπου,κοινώς ανάσταση του πνευματικά νεκρού ανθρώπου. Υπάρχει διάχυτη η καθολική ψευδαίσθηση ότι οι άνθρωποι ζουν και βασιλεύουν ,και νομίζουν κάπως ότι θα ζουν αιωνίως...και κρατούν και ως είδωλο μιά εικόνα αθανατοποίησης για τον ψυχικό εαυτό τους ,μιά ωραιοποιημένη διαδραστική φούγκα έτοιμοπαράδοτης ζωής σε περίπτωση εμφάνισης του μοιραίου και έτσι περιφέρουν το σαρκίο τους ασκόπως και αστόχως εν πλήρη αφοβία και απερισκεψία.

Όμως ο Χριστός λέγει σε όλους τους ανθρώπους ότι αν δεν έλθουν σε επίγνωση της αμαρτωλότητάς τους και δεν μετανοήσουν ειλικρινά και έμπρακτα δεν πρόκειται να δουν ζωή αλλά θα πεθάνουν μέσα στις αμαρτίες τους.

Όλους του ανθρώπους ο Θεός τους βλέπει νεκρούς ,διότι έχουν ημερομηνία λήξεως...αν δεν επιστρέψουν οι άνθρωποι απο των ανομιών τους και δεν ζητήσουν την λύτρωση του ελευθερωτή Χριστού θα μείνουν νεκροί και δεν θα εχουν μέρος στην εξανάσταση των δικαίων-των μετανοούντων εν πίστει ανθρώπων του Χριστού.

Ο Θεός δεν ωραιοποιεί,ούτε θρησκευτικά ενδύει την ασχημοσύνη της γυμνότητας του αμαρτωλού αλλά ενδύει με ένδυμα διακιοσύνης τον κάθε ειλικρινά και έμπρακτα μετανοούντα δηλ. τον πιστευοντα και υπακούοντα στην Διδαχή της Αληθείας του Χριστού. Αυτή η Αλήθεια του Χριστού κτίζει ένα νέο εσωτερικό άνθρωπο ελευθερο απο κάθε εσωτερική αυτοκαταδυνάστευση των παθών και επιθυμιών του αλλά και απο κάθε εξωτερική καταδυνάστευση που το περιβάλλον του το οικογεννειακό,το κοινωνικό,το θρησκευτικό του επιβάλλει και τον αλλοτριώνει ως άτομο εντάσσοντάς τον ως ανόργανο μέλος του νεκρού σώματος τανθρώπου του κοινού κοσμικού μαζανθρώπου.

Το διεφθαρμένο πνεύμα του ανθρώπου συστήνει τον διεφθαρμένο άνθρωπο ...αν δεν μετανοήσει ,αν δεν θέλει ν αλλάξει μυαλό,τρόπο σκέψης,φιλοσοφία ζωής τότε θα πεθάνει σαν αλύτρωτος δούλος ...

Ο Χριστός έχει την δύναμη να ανοίγει το κλειδαμπαρωμένο κελί μας και μας βγάζει έξω απο το κοινωνικό εξουσιαστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης θανάτου και μας λέγει να Τον ακολουθήσουμε έξω απο το σύστημα,να μη κάνουμε δηλ.αυτά που κάναμε πριν ,να σταματήσουμε ν'ακολουθούμε δουλαγωγούς κοινωνικούς και θρησκευτικούς εξουσιαστές αλλά να ακολουθούμε τον Αναστημένο ζωντανό Χριστό σε μιά νέα πραγματικά αδέσμευτη ζωή ελευθερίας πνέματος Χριστού πλέον και όχι του δικού μας νεκρού μυαλού ,ενός μυαλού που είναι copy and paste a very social being.

Ο Χριστός δεν είναι εξουσιαστής γέννημα και θρέμμα της καταδυναστεύουσας κοινωνίας των λαών αλλά είναι ο εκ Θεού αποσταλείς για την σωτηρία και απελευθέρωση των μετανοημένων ανθρώπων,όλων αυτών που έχουν την τόλμη να ακολουθήσουν τον αληθινά επαναστικό τρόπο ,που είναι ο δρόμος όλων αυτών που δεν δυναστεύονται απο νεκροφόρα ανδρείκελα αλλά απο τον Αναστημένο ζωοποιό Χριστό του μιάς νέας αναστημένηςζωής...

Εύχομαι σε κάθε φίλο μου,σε όλους ανεξαιρέτως ..να κάμουν την προσωπική τους ο καθένας επανάσταση ενάντια στη πολιτική και θρησκευτική καταδυνάστευση που τους κρατούν υποταγμένους σε μιά κοινωνικοθρησκευτική συνοχή-μάζωξη, οπαδοποίηση, στρατοπεδοποίηση πείτε το όπως θέλετε... στο ίδιο στρατόπεδο καταναγκαστικών έργων με διαφορετικές ταμπέλες οδηγεί...

Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς τον αρχηγό και τελειωτή της πίστης τον Ιησού Χριστό Τον αποσταλλόντα απο τον Θεό Υίό Του να ελευθερώσει τους πολιτικούς και θρησκευτικούς κρατούμενουςόλου του κόσμου! Η Ελευθερία δεν είναι εξ ανθρώπων...εξ ανθρώπων υπάρχει μόνο δουλεία.Η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει είπε ο Χριστός στους μαθητές Του αλλά και σε όλους μας.

Αληθινή επανάσταση είναι η επανάσταση του πνεύματος ενάντια στο στασιασμό της σάρκας. Μόνο επι αναστάσεως νεκρών συνειδήσεων μπορεί να δομηθεί ο αληθινά επαναστατημένος άνθρωπος που δύναται να ποιήσει το αγαθό και ευάρεστο και τέλειο! Η δυναμική του πνεύματος του Θεού ελευθερώνει τους δεσμίους απο τη δουλεία του συστήματος κοινωνικής και θρησκευτικής κιβδηλοποίησης.

φ.σ

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB